adam Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 to Adam - kolko stali tie tvoje, su perfiskodemi:stači jednou kliknout na odeslat 3200sk v akcii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jedny "normalni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 a ted trochu ulet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Moje lasky.... Barracudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 a ted trochu ulet moc pěkný. cenovku bys nesehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 (editace) a ted trochu ulet moc pěkný. cenovku bys nesehnal? prave ta cena je problem, v barve chrom stroji 22000,- a v barve cerny stred + lesteny limec stoji 23000,- velikost 19" Editováno: 12. Únor 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 a tyhle akorád to budou 15" bo nemám v techničáku větší povolený ale podle mě je to ideální kompromys na normální ježdění Tak si je nech zapsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jen tak mimochodem, vím, jsou tady toho popsány stránky, ale má někdo zapsány v techničáku 17" na FÁBII? Některé Octávky to tady mají, ale nenašel jsem nikoho, kdy by měl zapsané 17" na Fábce. Třeba rozměry 7x17" 7,5x17" nebo 8x17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Nevim jestli to nekdo..ma - myslim ze jo,ale jen pres znameho...A jinak na Fabii 17 do TP zapsat nelze....Leda tak u sousedu (in Germany) Editováno: 13. Únor 2007, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jedny "normalni" Kuwa tak takyto "ventilator" by som chcel mat, pri 160 ta normalne roztiahne do sirky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Nevim jestli to nekdo..ma - myslim ze jo,ale jen pres znameho...A jinak na Fabii 17 do TP zapsat nelze....Leda tak u sousedu (in Germany) A co typovy list to ti nic nerika ..? Muzes takto zapsat 17" na fabii, ale pouze od vyrobcu, kteri u nas ten typovy list poskytuji (maji atest 8sd). Jsou to AEZ, RONAL, Alessio, CMS, SMC, MAM ... mozna jsou jeste nejaky, ale o techto vim tutove, ze se na ne poskytuje typovy list. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 právě že mám kola Milemiglia (italské) ale mají pokličky MAM. Tak kdyby to někdo měl, a měl i typový list, tak by to snad nějak šlo. Jinak o typovým listě vím. Něco už mám nachystané, ale není to ono. Chce to razítko a další detaily. Pak jedině nějak přes známého, ale to se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) MiM maji typove listy v priprave pro CR, staci sledovat www.elektrony.cz, mozna by ses mohl informovat u nich ...... jinak by ti melo stacit razitko na technicky, ze to mas spravne namontovany, a kdyz mas toto tak zajit na dopravak a tam ti to za 50Kc docvakaj do TP a to je vse a nepotrebujes ani znamyho Editováno: 13. Únor 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 MiM maji typove listy v priprave pro CR, staci sledovat www.elektrony.cz, mozna by ses mohl informovat u nich ...... jinak by ti melo stacit razitko na technicky, ze to mas spravne namontovany, a kdyz mas toto tak zajit na dopravak a tam ti to za 50Kc docvakaj do TP a to je vse a nepotrebujes ani znamyho Díky za tyhle rady, určitě se na net mrknu a pokud by se mi to podařilo zapsat, tak jsem dám určitě návod, jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 V jednoduchosti je krása. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 V jednoduchosti je krása. to jo, ale tyhle má každej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 V jednoduchosti je krása. to jo, ale tyhle má každej... Ale ty kola za to nemužou,že se líběj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 to ne :-) ale ja jsem takovyho nazoru nebudu si kupovat to co uz nekdo na stejnym aute ma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Nevim jestli to nekdo..ma - myslim ze jo,ale jen pres znameho...A jinak na Fabii 17 do TP zapsat nelze....Leda tak u sousedu (in Germany) A co typovy list to ti nic nerika ..? Muzes takto zapsat 17" na fabii, ale pouze od vyrobcu, kteri u nas ten typovy list poskytuji (maji atest 8sd). Jsou to AEZ, RONAL, Alessio, CMS, SMC, MAM ... mozna jsou jeste nejaky, ale o techto vim tutove, ze se na ne poskytuje typovy list. Ano vim...slysel jsem o tom a take jsem to i videl...,ale bohuzel kola,ktera se mi libi,tak ty zapsat nelze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 to ne :-) ale ja jsem takovyho nazoru nebudu si kupovat to co uz nekdo na stejnym aute ma :-) Já zas toho, že si vyberu co se líbí mě a nekoukám nalevo ani napravo, i když pravda, chci být taky individuální až vyjímečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Mně se zalíbily tyto, tak jsem je zakoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 jj tyhle jsou luxusní musím uznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Mně se zalíbily tyto, tak jsem je zakoupil Jaky provedeni jsi koupil? 15" nebo 16" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.