Únor 11, 200718 r to Adam - kolko stali tie tvoje, su perfiskodemi:stači jednou kliknout na odeslat 3200sk v akcii
Únor 12, 200718 r a ted trochu ulet moc pěkný. cenovku bys nesehnal? prave ta cena je problem, v barve chrom stroji 22000,- a v barve cerny stred + lesteny limec stoji 23000,- velikost 19" Upraveno Únor 12, 200718 r od gh0
Únor 13, 200718 r a tyhle akorád to budou 15" bo nemám v techničáku větší povolený ale podle mě je to ideální kompromys na normální ježdění Tak si je nech zapsat.
Únor 13, 200718 r jen tak mimochodem, vím, jsou tady toho popsány stránky, ale má někdo zapsány v techničáku 17" na FÁBII? Některé Octávky to tady mají, ale nenašel jsem nikoho, kdy by měl zapsané 17" na Fábce. Třeba rozměry 7x17" 7,5x17" nebo 8x17"
Únor 13, 200718 r Nevim jestli to nekdo..ma - myslim ze jo,ale jen pres znameho...A jinak na Fabii 17 do TP zapsat nelze....Leda tak u sousedu (in Germany) Upraveno Únor 13, 200718 r od ...GeOrGe...
Únor 13, 200718 r jedny "normalni" Kuwa tak takyto "ventilator" by som chcel mat, pri 160 ta normalne roztiahne do sirky
Únor 13, 200718 r Nevim jestli to nekdo..ma - myslim ze jo,ale jen pres znameho...A jinak na Fabii 17 do TP zapsat nelze....Leda tak u sousedu (in Germany) A co typovy list to ti nic nerika ..? Muzes takto zapsat 17" na fabii, ale pouze od vyrobcu, kteri u nas ten typovy list poskytuji (maji atest 8sd). Jsou to AEZ, RONAL, Alessio, CMS, SMC, MAM ... mozna jsou jeste nejaky, ale o techto vim tutove, ze se na ne poskytuje typovy list.
Únor 13, 200718 r právě že mám kola Milemiglia (italské) ale mají pokličky MAM. Tak kdyby to někdo měl, a měl i typový list, tak by to snad nějak šlo. Jinak o typovým listě vím. Něco už mám nachystané, ale není to ono. Chce to razítko a další detaily. Pak jedině nějak přes známého, ale to se uvidí
Únor 13, 200718 r MiM maji typove listy v priprave pro CR, staci sledovat www.elektrony.cz, mozna by ses mohl informovat u nich ...... jinak by ti melo stacit razitko na technicky, ze to mas spravne namontovany, a kdyz mas toto tak zajit na dopravak a tam ti to za 50Kc docvakaj do TP a to je vse a nepotrebujes ani znamyho Upraveno Únor 13, 200718 r od gh0
Únor 14, 200718 r MiM maji typove listy v priprave pro CR, staci sledovat www.elektrony.cz, mozna by ses mohl informovat u nich ...... jinak by ti melo stacit razitko na technicky, ze to mas spravne namontovany, a kdyz mas toto tak zajit na dopravak a tam ti to za 50Kc docvakaj do TP a to je vse a nepotrebujes ani znamyho Díky za tyhle rady, určitě se na net mrknu a pokud by se mi to podařilo zapsat, tak jsem dám určitě návod, jak na to
Únor 15, 200718 r V jednoduchosti je krása. to jo, ale tyhle má každej... Ale ty kola za to nemužou,že se líběj
Únor 15, 200718 r to ne :-) ale ja jsem takovyho nazoru nebudu si kupovat to co uz nekdo na stejnym aute ma :-)
Únor 15, 200718 r Nevim jestli to nekdo..ma - myslim ze jo,ale jen pres znameho...A jinak na Fabii 17 do TP zapsat nelze....Leda tak u sousedu (in Germany) A co typovy list to ti nic nerika ..? Muzes takto zapsat 17" na fabii, ale pouze od vyrobcu, kteri u nas ten typovy list poskytuji (maji atest 8sd). Jsou to AEZ, RONAL, Alessio, CMS, SMC, MAM ... mozna jsou jeste nejaky, ale o techto vim tutove, ze se na ne poskytuje typovy list. Ano vim...slysel jsem o tom a take jsem to i videl...,ale bohuzel kola,ktera se mi libi,tak ty zapsat nelze...
Únor 15, 200718 r to ne :-) ale ja jsem takovyho nazoru nebudu si kupovat to co uz nekdo na stejnym aute ma :-) Já zas toho, že si vyberu co se líbí mě a nekoukám nalevo ani napravo, i když pravda, chci být taky individuální až vyjímečný
Únor 17, 200718 r Mně se zalíbily tyto, tak jsem je zakoupil Jaky provedeni jsi koupil? 15" nebo 16" ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.