Ziggy999 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Dobrý deň...Chcem sa opytat....mam v Octavii 2 pred FL webasto Thermo top E...na zapinanie som nasiel iba gombik zo zelenou diódou...ktorý je pod riadiacou pákou....ked ho zapnem zacne hucat webasto a aj zacne fukat dovnútra ale po 2 sekundách vypne....ked je nahriaty motor a zapnem tak fuka teplý vzduch dovnútra.....zospodu sa nedymi...ale huči to kym to nevypnem...nevie mi niekto poradit_? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ziggy999 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 dobrý den...chcem sa opytat na webasto...mam Octaviu 2 pred FL...mam pod riadiacou pakou maly gombik zo zelenou diódou...ked zapnem tak trosku zacne fukat dovnútra a po 2 sekundách prestane...nedymi....ked je motor zohriaty tak fuka teplý vzduch ale nedymi...nevie mi s tym niekto pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Proč dva skoro stejné posty? Měl jsi editovat ten první. A ten otřesný zlozvyk oddělovat věty třemi a více tečkami se teď učí ve školách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox426 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ahoj, máte někdo zkušenosti se zapojením tohoto (webasto thermo top V Evo) topení do OII FL TDi 103kW? Mám climatronic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Ahoj chtel jsem se zeptat. Jaky je rozdíl mezi dálkovým ovladanim telestart t91 a t91r a zda je oba mohu pouzit misto origo dalky na OII pred fl. Tusim ze je to t70. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox426 Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Ahoj, mám OII FL domontoval jsem tam Thermo TOP V EVO, mám i ovladací panel CLIMATRONICU s topením, dálku T91R, vše funguje parádně. Ale problém mám s tím, že funguje zároveň jako příhřev - to že topí i když nechci a nemůžu jej ani vypnout. Když je teplota tuším pod 4,5 nebo 4° tak se prostě samo zapne a topí než se nahřeje motor do snad 90ti st. Zkoušel jsem vše, tovární nastavení jak topení tak panelu, jezdit se zaplým/vyplým AC i AUTO a nic. Když jedu dál tak mi to nevadí, ale problém je když jedu kousek do obchodu, tak mi příjde zbytečné aby topilo. Chtěl bych si jej zkrátka ovládat buď dálkou nebo tlačítkem, zkrátka to mít pod kontrolou! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 U mě to šlo vypnout kodováním řídící jednotky motoru. 2.0 103 KW CR CFHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox426 Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Až mi vyjde chvilka tak na to kódování kouknu a projdu to,možná tě pak poprosím o detail tvého kódování. Mám také CFHC motor takže by to mohlo být stejně. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robko78 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Prosim jak zapojene webasto. Ked som kupoval auto tak bolo este v servise.zistili ze vo webaste je vadne obehove vodne cerpadlo. Miesto toho aby ho vymenili, webasto " odpojili a odhlasili zo systemu". Vedel by mi poslat niekto zapojenie elektriky.vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Pokud tam topení bylo již z výroby a je teď odpojené,bude pravděpodobně jen vyndaná pojistka v f-boxu v motorovem prostoru a gateway jednotka nebude nakodovana,respektive v ní nebude zaškrtnutá jednotka 18 přídavné topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robko78 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Poistka by mala byt. 48 v poistkach v kabine.a f box je kde.u baterky? V menu prave nemam polozku pridavne topeni. Jak to z provoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robko78 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 A ktora poistka u motora by to mala byt.vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 těžko ti někdo odpoví,když nevíme o jaké auto se vlastně jedná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robko78 Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Pardon.jedna sa octu ll pred .rok 07 1.9 tdi bxe 77kw. Na 48 poistku v kabine mi nejde kabel zadny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Tak by to měla být pojistka 11 v F-boxu v motorovém prostoru. Hodnota 30A. Nezapomeň nakódovat jednotku gateway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox426 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Ahoj, prosím kdo máte webasto v Octávce originál či přidělavano jako original. Podivejte se mi prosím na kodování. V příloze je mé a myslím, že je něco špatně nakodováno, protože mi to topí furt pod 5st. a ani se nerozsvíti kontrolka na climatronicu a nemůžu to vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diieg0 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Ahoj, potrebuji poradit. Ve sve OII mam z vyroby Webasto. Nefungovalo, tak jsem ho nechal vyndat. Bohuzel jsem nebyl u demontaze. Ted ho chci namontovat zpet, ale uznevim poradne jak a kam. Vim ze pred spolujezdce, pod naraznik, k nadrzce ostriku..ale tot vse. Nadrzka je navic pry.kotvena do tela bufika..nemate nekdo.fotku.nebo popis, jak to tam spravne usadit?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laduna1907 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Ahoj všem.Uměl by mi někdo z okolí Kladna opravit nezávislé topení?Včera mi to hodilo hlášku?závada.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laduna1907 Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Zkus se podívat na ofiko zastoupení webasto, origo servis třeba bude někde poblíž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondys Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 fox426 Kódování máš dobře. Mám Laurina Webasto z výroby a je to naprosto stejné. I ten příhřev pod 5 st. bez kontrolky. Nejspíš to tak má být,aby se motor dříve zahřál. Taky bych to nejraději vypnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sabotage Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 Zdravím všechny, mám O2 2011 2,O TDI 103kW CR CFHC s originál zástavbou Webasto a Climatronicem. Momentálně řeším problém s tím, že Webasto při spuštění DO zapne, ohřeje komplet motor (teď při teplotách lehce pod nulu, kdy auto třeba den stojí za cca 20 minut na nějakých 50 st. C), ale ne vždy sputí ventilátor do interiéru. Někdy spustí, někdy ne. Diagnostika ve škodovce žádné chyby nevykazuje. Maximálně jednu o které vím - 00664 002 (1x) - Ukazatel zásoby paliva - pokles pod spodní mezní hodnotu. Když při zapnutém NT vlezu do auta zapnu spínačku a spustím manuálně ventilátor a jdu zase z auta pryč, jede vše v pohodě a auto je za chvíli vyhřáté. Řešili jste někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulich24 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Chlapi zdravím. Náhodou nemel by někdo schéma zapojení IPCU modulu k webasto na Octavii II RS před FL 2008. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Climatic,nebo climatronik? Nafta,nebo benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulich24 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Climatronic TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.