Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Bolo by to možné aj u Škodovky ?

V Audi (napr. A4) sa to objednáva ako Svetelný a daždový senzor s funkciou automatického tlmenia dialkových svetiel a cenový rozdiel medzi Svetelným a daždovým senzorom bez takej funkcie je len 11,-€, akurát musí byť k tomu ešte objednané samozatmievacie vnútorné zrkadlo.

V Škodovkách máme Svetelným a daždovým senzorom aj samozatmievacie vnútorné zrkadlo, tak nebude to len o nejakom nakódovaní ???

• 2 týdny později...

O tom, ze by to melo jit jen nakodovanim s prisl. vybavou, jak popsal DavidSK jsem jiz take slysel...Nikdo nevi ?

u BMW za to chtějí 150€, ale nejdená se jenom o SW funkci. Je na to třeba mít světelný senzor.

ergonomics_highbeam_assistant.jpg

Teoreticky je to funkce skvělá, ale prakticky jsem ji dobře funkční ještě neviděl.

Budťo ty světla pořád blikají jak u blbých, nebo zhasínají až ve chvíli, kdy je proti-řidič oslněn.

Do výbavy bych si za ni nikdy nepřiplatil a rozhodně bych to nenechával domontovat, leda že s tím máte lepší zkušenosti než já.

u BMW to funguje dobře

přepíná určitě líp jak někteří řidiči

reaguje i na červená koncová světle před sebou a to i na velkou vzdálenost

Ja nevim, mne tenhle system (zkouseno na VW) neuchvatil - jedes s dalkovyma a najednou ti to prepne na potkavaci - jenze obcas dost necekane a to mi vadilo.

Zkousel jsem ale i dynamickej asistent, kterej sviti porad dalkovyma, jen "vystiňuje" protijedouci nebo predemnou jedouci auto. To je jina, to uz podle me ma smysl.

• 4 týdny později...

Teoreticky je to funkce skvělá, ale prakticky jsem ji dobře funkční ještě neviděl.

Právě že to u BMW funguje velmi dobře, jak píše Vaša. O nic se nestaráš, prakticky to máme stále zapnuté ( stejně jako stěrače ). Reaguje to na auta jedoucí před tebou, proti tobě a i na vjezd do obce ( souvisle osvětlená komunikace ) a rozhodně to nepůsobí nějak chaoticky a nečekaně. Možná proto to stojí u BMW 150€. :)

• 1 měsíc později...

Já o tomhle poprvé slyšel v autosalonu Seatu, když jsem se projížděl v altee a čuměl jsem, že něco takového vůbec existuje :D

Nicméně do mé Octavky bych tuto funkci rád doinstaloval a vyzkoušel...samozatmívací zrcátko mám. Věděl by někdo jak na to?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.