Publikováno Únor 19, 201213 r Bolo by to možné aj u Škodovky ? V Audi (napr. A4) sa to objednáva ako Svetelný a daždový senzor s funkciou automatického tlmenia dialkových svetiel a cenový rozdiel medzi Svetelným a daždovým senzorom bez takej funkcie je len 11,-€, akurát musí byť k tomu ešte objednané samozatmievacie vnútorné zrkadlo. V Škodovkách máme Svetelným a daždovým senzorom aj samozatmievacie vnútorné zrkadlo, tak nebude to len o nejakom nakódovaní ???
Březen 2, 201213 r O tom, ze by to melo jit jen nakodovanim s prisl. vybavou, jak popsal DavidSK jsem jiz take slysel...Nikdo nevi ?
Březen 2, 201213 r u BMW za to chtějí 150€, ale nejdená se jenom o SW funkci. Je na to třeba mít světelný senzor.
Březen 2, 201213 r Teoreticky je to funkce skvělá, ale prakticky jsem ji dobře funkční ještě neviděl. Budťo ty světla pořád blikají jak u blbých, nebo zhasínají až ve chvíli, kdy je proti-řidič oslněn. Do výbavy bych si za ni nikdy nepřiplatil a rozhodně bych to nenechával domontovat, leda že s tím máte lepší zkušenosti než já.
Březen 4, 201213 r u BMW to funguje dobře přepíná určitě líp jak někteří řidiči reaguje i na červená koncová světle před sebou a to i na velkou vzdálenost
Březen 4, 201213 r Ja nevim, mne tenhle system (zkouseno na VW) neuchvatil - jedes s dalkovyma a najednou ti to prepne na potkavaci - jenze obcas dost necekane a to mi vadilo. Zkousel jsem ale i dynamickej asistent, kterej sviti porad dalkovyma, jen "vystiňuje" protijedouci nebo predemnou jedouci auto. To je jina, to uz podle me ma smysl.
Březen 27, 201213 r Teoreticky je to funkce skvělá, ale prakticky jsem ji dobře funkční ještě neviděl. Právě že to u BMW funguje velmi dobře, jak píše Vaša. O nic se nestaráš, prakticky to máme stále zapnuté ( stejně jako stěrače ). Reaguje to na auta jedoucí před tebou, proti tobě a i na vjezd do obce ( souvisle osvětlená komunikace ) a rozhodně to nepůsobí nějak chaoticky a nečekaně. Možná proto to stojí u BMW 150€.
Květen 21, 201213 r Já o tomhle poprvé slyšel v autosalonu Seatu, když jsem se projížděl v altee a čuměl jsem, že něco takového vůbec existuje Nicméně do mé Octavky bych tuto funkci rád doinstaloval a vyzkoušel...samozatmívací zrcátko mám. Věděl by někdo jak na to?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.