Petr3nec Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Zdraví všechny ,měl bych dotaz na mezeru okolo 5dverí ,při couvání se ze zadní části vozu ozvala rána myslel jsem že jsem do něčeho narazil ale nenarazil. Po příjezdu domu při otevírání kufru jsem si všimnul rozdílné mezery na levé a pravé straně v levo větší o cca 3mm čím to múže být kufr se ale zavírá normálně,mám combi jestli to hraje nejakou roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Otazka je zda sis dodelaval automaticke otevirani kufru pomoci pruzin, pokud ne koukni se na pistky ktere drzi dvere v otevrene poloze,nejlepsi by bylo dat sem i foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr3nec Vloženo 20. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Nic jse nedodelaval. Kamoš mi poradil ať se podívám na zadní nápravu jestli mi nepraskla pružina kouknul jsem na to a nic Ta mezera jde nejvíce videt v tom rádiusu okolo světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 To bude vada spasovani, myslim si ze to od dveri nebude. Pokud ne pruzina nerupnul treba tlumic? vis ono je tezke tak radit kdyz na to clovek nevidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr3nec Vloženo 20. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Dík za radu mrknu na tlumič ,jak mně to nasere tak to dam do servisu až se postarají za ty prachy co berou. Kouknu na to přes den a dodam foto.Zatím dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Nic jse nedodelaval. Kamoš mi poradil ať se podívám na zadní nápravu jestli mi nepraskla pružina kouknul jsem na to a nic Ta mezera jde nejvíce videt v tom rádiusu okolo světla Svetlo sa da dopasovat ku 5.dveram-zadna kapota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Koukni, nevim jak tam u Tebe to vypada s autorizakem,ale u me v Tesine za starou backoru ;D mam jednoho sikovneho soukromnika na servisovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr3nec Vloženo 27. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Tak jsem byl v servisu zadní náprava je O.K. seřídili mi levý pant a nastavili dorazy dveří a je to prozatím vpořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 To ja ani nevedel ze tam nejake dorazy jsou mel jsem dojem ze tam trci takove gumove spuntiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Tie gumove spuntiky su DORAZY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Vidiš, člověk se uči cely život Popravdě nevěděl jsem že se to da nějak nastavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Ano maji zarezy (sroubovice) a jak snima kroutis, tak je "zasroubujes", nebo "vysroubujes". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Taky jsem s to uz zjistil , a musim uznat že ty dveře se tim pěkně krouti ,teda ta se tak trošku vyvažit tu škviru mezi dveřmi a svetly ,ted to mam hezky v jedne rovině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 sikulka JJ je to velka plocha a panty nahore. Krouti se to dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.