Publikováno Únor 24, 201213 r Sháním 4-tlačítkový klíč na Škodu Octavii 1.9 TDI r.v 97 , nikde ten klíč nemožu najít kdyby by někdo pomohl byl bych moc vděčný
Únor 24, 201213 r jestli to ma byt original klic, tak bude 2 az 3 tlacitkovy, nebo to je nejaka pridavna klicenka na alarm?
Únor 24, 201213 r Hlapi ale jak to vemete tak vystřelovak ma tlačitka 4 Mam dojem že to bylo myšleno timto zpusobem
Únor 25, 201213 r Autor tož ten klíč co mám má 4 tlačítka , odemikání , zamikání , pak tam byl jakýsik přeškrknutý reprák a pak nějaký blesk tak nevím co je to za hovadinu
Únor 26, 201213 r ty tlacitka jsou opravdu na klici? nejsou nahodnou na samostatny veci, kterou mas u klicu, klasicka klicenaka od alarmu...
Únor 26, 201213 r tož ten klíč co mám má 4 tlačítka , odemikání , zamikání , pak tam byl jakýsik přeškrknutý reprák a pak nějaký blesk tak nevím co je to za hovadinu JOZZI: Original kluc nema preskrknuty reprak+blesk.
Únor 26, 201213 r dyt ja vim to byla takova mala provokace omlouvam se , mam dneska nakej humornej den . jinak z bleskem jsem viděl někde naky autoalarm ,a blsek to byla vlastně svitilna ,jen za boha nemuzu nikde najt foto , kdyztak to blejsknu zitra v praci Ale Prochy ,kdyz vezmeš origo vystřelovaktaky napočitaš 4 , akorat že se mu řika 3 tlačitkovy ,ale blesk tam važně neni Upraveno Únor 26, 201213 r od jozzi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.