Publikováno Únor 26, 201213 r Zdravím vás tady všechny a chci vás poprosit o radu co se týče motoru 2.8 V6.Doteď jsem měl jen nafťáky,takže jsem neznalý v benzínu.Čeho bych si měl při koupi všímat?
Říjen 9, 201410 r Zdravím, chystám se koupit si supa v 2.8 v manuálu bez čtyřkoly. Zajímaly by mě vaše zkušenosti, a rady při koupi. Popřípadě, jestli by jste si koupili 2.8 znovu. Díky za odpovědí
Říjen 9, 201410 r zdar jo koupil bych si ho klidně znovu, kdyby na to přišlo. Jinak superb 1 je vždy bez 4x4 a zvažil bych automat. tot ode mě vše
Říjen 9, 201410 r Pokud by se mě momentálně nedejbože s mojím něco stalo, tak bych si 2.8 v automatu určitě koupil znovu! Co zkontrolovat při koupi? Je toho hodně, podvozek jestli nemlátí, 5 dvěře u osvětlění spz jestli nereznou, jestli neni voda pod kobercem pod řidičem u komfortní jednotky, je to nemoc a hodně pak blbne elektrika, je toho víc, kolegové mě třeba doplní.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.