Publikováno Březen 1, 201213 r Zdravím, prosím o radu. Včera jsem koupil nové výbojky D2S Phlilips 4300K. Mužete mi potvrdit, zda nové vybojky jsou zabaleny takto? V igelitovém sáčku. A jak se da poznat jetý xenon od nového? Mám obavy, ale snad se jen pletu. Dejte vědět, diky.
Březen 16, 201213 r Ahoj, je to OK, neboj. Jsou nový dle fotky, balení je v pořádku. Každej XENON se zapálí předtím než vyjde ven z fabriky. Jinak to poznáš na autě, určitě bude svítt zcela jinak než ty starý.....
Březen 16, 201213 r Ruku do ohně bych za ně nedal. Mi to připadá na kvalitní čínský výrobek. Origo by měla být zabalená výbojka uvnitř v trubce a potom vložená do krabičky.. Odhadoval bych, že bude svítit spíše do žluta...
Březen 16, 201213 r NO papírovou krabičku od Philipsu jsem měl jinou Co je napsáno na patici výbojky?
Březen 16, 201213 r je to ok dělám ve fabrice kde se dělají světla do aut ted se dívám na ty výbojky kdyby byla používaná tak je ten váček celej šedej
Březen 17, 201213 r Výbojky do výroby se dodávají uplně v jiném balení.... Kolik jsi za ni dal? Upraveno Březen 17, 201213 r od DIAGNOSTIK
Březen 18, 201213 r Já když koupím výbojku tak je sklo vložené do molitanového obalu a pak teprve vložené do krabičky.
Duben 11, 201213 r Mělo by to být zabalené v takové té trvzené výstelce.Tohle se mi teda nějak nepozdává.Už jen s toho důvodu,že výbojka má být chráněna tak,aby se nárazem nebo neopatrným zacházením nepoškodila.A to ten pytlík určitě nesplňuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.