Březen 7, 201213 r nedržíš ten konektor náhodou na spolujazdcovej strane,alebo sa mi to zdá??... taký konektor je zapojený aj do kastlíka pred spolujazdcom,kde je vypínač pre deaktiváciu airbagu spolujazdca
Březen 7, 201213 r ano je to tak, to je konektor k vypínači spolujezdcova airbagu! jak víš že ti vůbec ukradli tu jednotku?
Březen 7, 201213 r jednotka je vedle pedálu plynu pod topením, ta by se jim špatně vyndavala, nejspíš by rozlámali boky středového tunelu. tobě evidentně chybí spínač pro deaktivaci spolujezdcova airbagu.
Březen 7, 201213 r zdravím začnu popořadě... máte pravdu, že je to u spolujezdce. Odmontoval jsem kastl a na něm byla nějaká stříbrná krabička.Celý ten kastl jsem vozil v kufru, čekal na opravu klapek klimatizace... jednoho dne mi auto vykradli a když jsem chtěl namontovat kastl zpět, zjistil jsem, že tam chybí ta stříbrná krabička pro tento konektor. Ptal jsem se kdesi v servise a tam mi řekli, že to byla řídící jednotka airbagů.... proto jsem ji sháněl atd...zbytek už víte. Díky
Březen 7, 201213 r tak si si pekne zarobil ..teraz už len tú RJ aspon výhodne predať...stačilo,keby si to s týk kaslíkom tady spomenul popredu a mohol si si korunky ušetriť..čo už
Březen 8, 201213 r To neřeš, ta jednotka stála 1000 Kč. Zkusím ji prodat. Ale co mám teda shánět? Děkuju a přeju pěkný den.
Březen 8, 201213 r Moc děkuju za pomoc. Sice podle toho kódu jsem na netu nenašel nic, ale zkusím sehnat někde na vrakáči.
Leden 5, 201312 r Ahoj kluci, mam problem: před rokem jsem přes Vag deaktivoval airbag spolujezdce : O.K. a ted když jsme to vracely zpět tak vyskočila zavada - vadná řídící jednotka. dle ETKY by tam mel být 1JO 909 603 A a náhrada AS - ale žadnou nemohu sehnat:( mam možnost koupit ale jen 1JO 909 603 dotaz: 1) lze použít i jiný kod? 2) na co vše si dát pozor? udajně musí být i stejná "revize" 3) co vše se musí sundat na tunelu než se dostanu k jednotce co je u plynu?(bez loketky ) dekuju rg mam O1, AGR, 1997, 2 airbagy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.