snuss Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Tak posílám oboje foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 nedržíš ten konektor náhodou na spolujazdcovej strane,alebo sa mi to zdá??... taký konektor je zapojený aj do kastlíka pred spolujazdcom,kde je vypínač pre deaktiváciu airbagu spolujazdca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 ano je to tak, to je konektor k vypínači spolujezdcova airbagu! jak víš že ti vůbec ukradli tu jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 jednotka je vedle pedálu plynu pod topením, ta by se jim špatně vyndavala, nejspíš by rozlámali boky středového tunelu. tobě evidentně chybí spínač pro deaktivaci spolujezdcova airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 tak to som zvedavý z čím teraz snuss príde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuss Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 zdravím začnu popořadě... máte pravdu, že je to u spolujezdce. Odmontoval jsem kastl a na něm byla nějaká stříbrná krabička.Celý ten kastl jsem vozil v kufru, čekal na opravu klapek klimatizace... jednoho dne mi auto vykradli a když jsem chtěl namontovat kastl zpět, zjistil jsem, že tam chybí ta stříbrná krabička pro tento konektor. Ptal jsem se kdesi v servise a tam mi řekli, že to byla řídící jednotka airbagů.... proto jsem ji sháněl atd...zbytek už víte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 tak si si pekne zarobil ..teraz už len tú RJ aspon výhodne predať...stačilo,keby si to s týk kaslíkom tady spomenul popredu a mohol si si korunky ušetriť..čo už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuss Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 To neřeš, ta jednotka stála 1000 Kč. Zkusím ji prodat. Ale co mám teda shánět? Děkuju a přeju pěkný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 vypínač airbagu spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 1k0919237c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuss Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Moc děkuju za pomoc. Sice podle toho kódu jsem na netu nenašel nic, ale zkusím sehnat někde na vrakáči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 ako nenašiel...po zadaní do googla mi to vyhodilo rôzne odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Ahoj kluci, mam problem: před rokem jsem přes Vag deaktivoval airbag spolujezdce : O.K. a ted když jsme to vracely zpět tak vyskočila zavada - vadná řídící jednotka. dle ETKY by tam mel být 1JO 909 603 A a náhrada AS - ale žadnou nemohu sehnat:( mam možnost koupit ale jen 1JO 909 603 dotaz: 1) lze použít i jiný kod? 2) na co vše si dát pozor? udajně musí být i stejná "revize" 3) co vše se musí sundat na tunelu než se dostanu k jednotce co je u plynu?(bez loketky ) dekuju rg mam O1, AGR, 1997, 2 airbagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Kolikrát jsi sem ten dotaz dal? 3X ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.