Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No M mám možnost koupit za litr, ale SW se zjistí až po zapojení do auta přes diagnostiku co?

Těch verzí je koukám docela hodně - B, D, S, T, M a asi další. T je snad nejnovější pro RS, což by bylo nejlepší, protože po nastartování se přetočej na max a zpět a to vypadá fakt pěkně. Sice drobnost, ale stejně je to super.

Editováno: , autor: Lukáš Plachý
Vloženo

to, že to "tají" plně chápu, je to jeho know how a proč by to měl pouštět dál? Pokud to chceš, tak si to u něj nech udělat, stejnak to v domacích podmínkách neuděláš :)

Vloženo (editace)

Blbá otázka když dám starší typ budíku facelift SW xxx a pak seženu jiné SW xxx tak to bude stát zase tolik peněz xxxx Kč

Nebo jen xxx za překodování?

Editováno: , autor: jtfcobra
Vloženo

803M jsou starší, 843S třeba novější. Nejméně SW0400. co jsem tak od všech pochopil, tak immo není zas takovej problém. jen ta cena za práci, budíky a naftu je dohromady 10 tisíc a ty se daj asi využít jinak...

Jinak by pak v nastavení neměla být položka komfort a nehází hlášky o žárovkách, jen svítí kontrolka. Nastavení dalších funkcí, přetočení ručiček apod. odhaduji, že je v ceně montáže.

Zatím nejlevnější jsem našel za 6000 (budíky a práce), dělá pouze ze svých věcí, takže sežene a namontuje. Nemám ale informace co všechno dokáže. Takže sice úspora, ale zase nejistota z výsledku....

Vloženo

A asi se nakonec vyplatí jet za ferdou, rolbařem a dalšíma lidma odsud, protože to umí a několik aut s FL budíkama od nich už jezdí s velkou spokojeností.

Mě se zatím vyplatí dát prachy za chip a nějaký drobnosti a do budíků půjdu třeba za půl roku nebo rok, třeba i ta cena bude o litr nebo dva nižší. :kol-47:

Vloženo (editace)

Novinky oproti starym budikam:

-Lepší čeština v MFA

- Lepší grafika

- Ukazatel zařazené rychlosti

- Přetočení ručiček

- Únava řidiče

- Teplota oleje,

- Nouzové volání

- Položka Dotankovat

- Další už mně nenapadají .... co vás?

Editováno: , autor: jtfcobra
Vloženo (editace)

Je v ceně jejich úprav přepnutí na zobrazení combi na Maxi-Dotu a na verzi sw od 0400 do 0600 položku: Dotankovat, případně nouzové volání s dopsáním libovolného telefonního čísla servisu??? A trvalý podsvit celých budíků nejen ručiček??

Editováno: , autor: ferda25

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...