ferda25 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Podpora nových rádií, volantu, HF jendotek, nový typ displeje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 (editace) No M mám možnost koupit za litr, ale SW se zjistí až po zapojení do auta přes diagnostiku co? Těch verzí je koukám docela hodně - B, D, S, T, M a asi další. T je snad nejnovější pro RS, což by bylo nejlepší, protože po nastartování se přetočej na max a zpět a to vypadá fakt pěkně. Sice drobnost, ale stejně je to super. Editováno: 5. Únor 2013, autor: Lukáš Plachý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 To přetočení lze udělat na každých a pokud to budou skutečně M tak mají v sobě minimálně software 0400. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Tak bych mohl mít budíky M s SW0405 za 1000Kč, ale bohužel je tam poškozenej ten čelní průhlednej plast v horní části. Docela škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Jinak co budíky 843 S, který maj SW6000? Taky by to šlo? Jinak jak je to s tím immo? Bude se muset vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 To nevim ...843S Jinak imo podle mne bude mit udelanou softwerovou upravu v budikach protoze to nacte z predchozich budiku....tak nejak.....a zmeni par udaju ale to vse taji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 to, že to "tají" plně chápu, je to jeho know how a proč by to měl pouštět dál? Pokud to chceš, tak si to u něj nech udělat, stejnak to v domacích podmínkách neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Alebo to prísť na to sám, zaobstarať si vybavenie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodiak Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 robil som tiez takuto upravu ale bez vybavenia to nedate. spravym aj pouzite 24c32 a 24c64 a uz to vie aj Vasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Jo vsichni by jsme to chteli ale za nejakou rozumnou cenu....budiky sehnat to neni problem ale cena za predelani je palka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Jsem zvědavý až někdo s těmi vypnutými immo bude řešit něco na ABS jednotce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Ty immo nevypináš? Nebo zanechavas původní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) Já jednotku immo nechávám funkční. Editováno: 10. Únor 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 tak to je dobry...šetřím penízky až budou přijedu ...třeba do té doby se cena zlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 A nejlepší typ budíku ktery sehnat pro O2 2007 ....rok vyroby,SW,atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) Úplně jedno jen musí sedět typ - pro naftu nebo pro benzín. Editováno: 10. Únor 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Například bude fungovat , možnost Dotaknovat,únava...a další zajímavé věci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) Blbá otázka když dám starší typ budíku facelift SW xxx a pak seženu jiné SW xxx tak to bude stát zase tolik peněz xxxx Kč Nebo jen xxx za překodování? Editováno: 10. Únor 2013, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 803M jsou starší, 843S třeba novější. Nejméně SW0400. co jsem tak od všech pochopil, tak immo není zas takovej problém. jen ta cena za práci, budíky a naftu je dohromady 10 tisíc a ty se daj asi využít jinak... Jinak by pak v nastavení neměla být položka komfort a nehází hlášky o žárovkách, jen svítí kontrolka. Nastavení dalších funkcí, přetočení ručiček apod. odhaduji, že je v ceně montáže. Zatím nejlevnější jsem našel za 6000 (budíky a práce), dělá pouze ze svých věcí, takže sežene a namontuje. Nemám ale informace co všechno dokáže. Takže sice úspora, ale zase nejistota z výsledku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 A asi se nakonec vyplatí jet za ferdou, rolbařem a dalšíma lidma odsud, protože to umí a několik aut s FL budíkama od nich už jezdí s velkou spokojeností. Mě se zatím vyplatí dát prachy za chip a nějaký drobnosti a do budíků půjdu třeba za půl roku nebo rok, třeba i ta cena bude o litr nebo dva nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) Novinky oproti starym budikam: -Lepší čeština v MFA - Lepší grafika - Ukazatel zařazené rychlosti - Přetočení ručiček - Únava řidiče - Teplota oleje, - Nouzové volání - Položka Dotankovat - Další už mně nenapadají .... co vás? Editováno: 10. Únor 2013, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otrava Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Ahoj, pokud bych měl zájem kolik by mně to stalo? Mám o2 rs 2008 před faceliftem v benzínu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 V motorpower.cz za budíky a práci celkem 6000. U ostatních 4500-6500 tisíc za práci a budíky si musíš sehnat sám, cena je 3-6 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Koukám, že jsi dělal průzkum trhu. Jen tvůj průzkum má trhlinu, že neřeší stav v jakém auto funguje po úpravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 (editace) Je v ceně jejich úprav přepnutí na zobrazení combi na Maxi-Dotu a na verzi sw od 0400 do 0600 položku: Dotankovat, případně nouzové volání s dopsáním libovolného telefonního čísla servisu??? A trvalý podsvit celých budíků nejen ručiček?? Editováno: 10. Únor 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.