ComSoft Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Zdravím,asi dva týdny zpět mi Fabka před nastartováním po otočení klíčku do polohy kdy se rozsvítí kontrolky a rozběhne se palivové čerpadlo něco vrčí v přístrojové desce.Ventilátor mám vypnutý , čerpadlo už natlačilo ale ten zvuk je slyšet ještě nějakou chvíli.Když položím ruku na přístrojovku tak je cítit i slabé vrnění.Jinak Fabka dejchá bez problémů,žádná chybová kontrolka nesvítí ale aby na mě pokaždé před jízdou vrčela ,tak na to nejsem zvědavej. (Fabia 1.2,r.v.2003) Za jakoukoliv radu děkuji a všem přeji hezké jaro. Víťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 jestli ti to cestou nenasálo nějakou čivavu a ta tam teď nevrčí. teď vážně - pokud ten zvuk jde z pravé strany, tak to může být servomotorek klapky topení, který si při každém startu takto "testuje". vyzkoušej pouze při zapnutém klíčku (aby jsi to slyšel dobře) zapnout vnitřní recirkulaci vzduchu a až to budeš mít, tak i otočit kolečko studeného/teplého vzduchu od dorazu k dorazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ComSoft Vloženo 21. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Pro boobika - tak je to tedy ten servo motorek jak jsi popsal.A dělá to jen když je v autě teplo - tedy po jízdě,nebo když stojí na slunci jako dnes.Ale na čivavu to moc nevypadá - to spíš nějakej bernardýnek,ten má hlubší hlas.No v každém případě vím o co jde (nic závažného),za odpověď moc děkuji a přeji hezký den. Víťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.