Denní svícení v mlhovkách OII předfacelift - Stránka 12 - Exteriér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Denní svícení v mlhovkách OII předfacelift

Martin82

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Máš to napsané zpátky o pár příspěvků konkrétně třeba příspěvek č.266

Musíš mít jednotku která to podporuje a nastavit si denní na mlhovky a svícení Amerika. S tím automatickým přepínáním to bude fungovat za předpokladu, že máš světelný senzor.

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hned v prvnim pripadu je chyba.

Citovat

Při zatačené ruční brzdě (nezávisle na intenzitě denního světla) jsou světla zhasnutá (startování motoru při zhasnutých světlech).

Takto mi to nefunguje. Pokud je rucni brzda zatazena a je dostatek svetla, jsou svetla zhasnuta. Pokud je ale rucni brzda zatazena a svetla dostatek neni, tak se okamzite rozsviti potkavacky, obrysovky a podsviceni pristrojovky. Takze neplati to startovani pri zhaslych svetlech (plati to jen za dostatku svetla).

EDIT: Samozrejme se bavim o tom, ze je spinac v poloze tunel light. (Stejne jako v odkazu.)

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Pokud se bavíme o klasických žárovkách co máš v mlhovkách, tak je úplně jedno na kolik % to máš nastavené, je to nelegální, protože nemáš homologaci pro denní svícení, každopádně policajti mě za to ještě nestavili. Pokud se bavíme o LED žárovkách v mlhovkách, tak tam je to úplně stejné, protože není mlhové světlo homologované jako denní a LED je taky nehomologovaná a to už cajty dráždí více, já dostal během roku 2x za 500 a bububu... Tak jsem přešel zpátky na klasické žárovky...

Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...

Mohl bych někoho poprosit, zda by mi napsal kód, aby mi při denním svícení svítily pouze mlhovky na 60%? Tuším, že Severní Amerika. Je to na O2 Scout 10/2011. (V současné době mi denní svícení pouze zhasne podsvícení přístrojovky a xenony se "pálí"). Stávající kódování:

4E000AB8E00508C040080084510011A4437000AE726D85605CC540000040

Jednotka BCM: 1K0 937 087 Q

Děkuji moc předem.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...

Jo, na obrázku to není zaškrtlé, ale při zkoušce bylo. Ty screeny jsem dal jen proto, jestli tam není potřeba v něčem upravit i něco jinýho. V byte 20 jsem při zkoušce nechal co tam bylo (hodnota 95). Je mi divný, když mám všechno originální, že by to nešlo. Přitom to podle toho co tu čtu funguje :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...