TOM-LA Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Ok, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Ahojte kamarat mi nakodoval denne svietenie cez hmlovky ale ostali mi svietit obrysove svetla vpredu aj v zadu.Neviete niekto ako by som vypol tie obrysove svetla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Prekodovat na ameriku, misto skandinavije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Dakujem vyskusam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/118024-denn%C3%AD-sv%C3%ADcen%C3%AD-v-mlhovk%C3%A1ch-oii-p%C5%99edfacelift/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Pawouku ty ještě žiješ? Myslel jsem už, že jsi zazimoval [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSB Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Chlapi, bylo by prosím možné pomoci s kódováním pro konfiguraci, která je uvedena na fotografiích v následujícím odkazu? : http://alescout.rajce.idnes.cz/Octavia_II_-_denni_sviceni/# Psal jsem autorovi, ale odpověď zřejmě nedorazí... Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Máš to napsané zpátky o pár příspěvků konkrétně třeba příspěvek č.266 Musíš mít jednotku která to podporuje a nastavit si denní na mlhovky a svícení Amerika. S tím automatickým přepínáním to bude fungovat za předpokladu, že máš světelný senzor. Editováno: 3. Březen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Hned v prvnim pripadu je chyba. Při zatačené ruční brzdě (nezávisle na intenzitě denního světla) jsou světla zhasnutá (startování motoru při zhasnutých světlech). Takto mi to nefunguje. Pokud je rucni brzda zatazena a je dostatek svetla, jsou svetla zhasnuta. Pokud je ale rucni brzda zatazena a svetla dostatek neni, tak se okamzite rozsviti potkavacky, obrysovky a podsviceni pristrojovky. Takze neplati to startovani pri zhaslych svetlech (plati to jen za dostatku svetla). EDIT: Samozrejme se bavim o tom, ze je spinac v poloze tunel light. (Stejne jako v odkazu.) Editováno: 3. Březen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Já vím že se bavíte o předFL ale proč když je ovladač světel na funkci parkovaček svítí mlhovky? Samozřejmně beru nezataženou ruční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Proste to tak maji naprogramovane. Muzes si to vysvetlit treba tak, ze parkovacky jsou z principu pouze pro pouziti pri stojicim vozidle. Pokud povolis rucni brzdu, ma svitit denni sviceni, coz ma prioritu. Takze to rozsviti mlhovky (denni sviceni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Aha tak já to mám jinak mno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzmicz Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Vim ze to sem asi uplne nepatri, ale nechtel sem zakladat nove tema.. Nakodoval sem si ameriku, na potkavacky 50% (mlhy nemam). Mate to nekdo stejne? Popr. co na to zarovky a hlavne svestky? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Zarovky v mlhovkach to prezivaji v pohode, takze jim to asi nijak nevadi. Jestli je to takto legalni nevim, ale rozhodne to policajty bude drazdit mene nez sviceni mlhovkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Pokud se bavíme o klasických žárovkách co máš v mlhovkách, tak je úplně jedno na kolik % to máš nastavené, je to nelegální, protože nemáš homologaci pro denní svícení, každopádně policajti mě za to ještě nestavili. Pokud se bavíme o LED žárovkách v mlhovkách, tak tam je to úplně stejné, protože není mlhové světlo homologované jako denní a LED je taky nehomologovaná a to už cajty dráždí více, já dostal během roku 2x za 500 a bububu... Tak jsem přešel zpátky na klasické žárovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 On se ale bavi o potkavackach, takze nevim, proc odpovidas legalnosti nebo nelegalnosti mlhovek jako denni sviceni... Ja mlhovky zminil jen kvuli vydrzi zarovek pri sviceni na 50 %. Protoze jestli je to halogen v mlhovce nebo halogen v potkavacce je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 A mimochodem - tady je to docela off topic... Takže to ukončete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrewN Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Mohl bych někoho poprosit, zda by mi napsal kód, aby mi při denním svícení svítily pouze mlhovky na 60%? Tuším, že Severní Amerika. Je to na O2 Scout 10/2011. (V současné době mi denní svícení pouze zhasne podsvícení přístrojovky a xenony se "pálí"). Stávající kódování: 4E000AB8E00508C040080084510011A4437000AE726D85605CC540000040 Jednotka BCM: 1K0 937 087 Q Děkuji moc předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 jaký žárovky používáte v denních světlech? klasický nebo máte ledky. popř jakou značku máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Ahoj, nakóduju denní svícení mlhovkami a .. nic. Zaškrtnu byte 17, bit 4 ale nic se neděje. Je nutný ještě někde něco ? Co jsem pochopil a četl, tak ne. Je možný, že by mi to u mýho auta prostě nefungovalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Tak povol ruční brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 V autě nebo někde v kódování ? V autě jsem jí zatáhlou neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 (editace) Na obrázku nemáš zaškrtlý ten bit 4 a v byte 20 se upravuje svítivost. Editováno: 28. Březen 2018, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Jo, na obrázku to není zaškrtlé, ale při zkoušce bylo. Ty screeny jsem dal jen proto, jestli tam není potřeba v něčem upravit i něco jinýho. V byte 20 jsem při zkoušce nechal co tam bylo (hodnota 95). Je mi divný, když mám všechno originální, že by to nešlo. Přitom to podle toho co tu čtu funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.