motyll Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Pls někdo pro nakodování ameriky + denní svícení v mlhovkách v Brně? OII Scout MR 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Mám 45% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 45 mi přijde dost málo...jak jsem ti psal já si zvedal z 50 na 60% a přišlo mi tak nejpřijatelnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 No já říkal tomu co mi to kodoval ze vetsina lidí pise kolem 60 % a on ze denní svíceni je normálně na 45 že to tak dela vsem,tak nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Náš zákazník..náš pán :-)) No jestli ti to bude takhle vyhovovat tak proč ne..jinak si sežeň kabel..stejně ho budeš potřebovat kvůli STK aby jsi to deaktivoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Já jsem včera namontoval tyhle.http://www.tuning-centrum.cz/product/64293-denni-sviceni-led-diodova-svetla-drl-14-homologovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Kam? Jak? Můžeš dát foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 (editace) Sice nemají 60cm.mezi sebou,ale na STK to snad nějak okecám. Editováno: 22. Říjen 2012, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 (editace) Tak tohle je ukázkoví příklad pro odpurce denních světel v mlhovkách na 60%. Tyhle světla jsou sice homologovaná,ale s dálky nevím jestli proti mně jede motorka,nebo traktor. A teď co je větší paskvil. Editováno: 23. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 nic proti, ale s tou sirkou na kterou si to dal to mas asi tak stejne jako GSko od BMW, proste luxusni masina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Ve dne snad každý pozmá motorku,nebo traktor,teda pokud není ůplně slepý a v noci snima přece nesvítím.?!?! Mlhovky na 60% s dálky,tak to taky není žádný světekný zázrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Na STK možná (i když pochybuju), ale orgánům určo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Tohle už jsem na silnici viděl. Mě by se líbilo něco, co maximálně vyplní mřížku vedle mlhovek. Ale ne kulatý, ty mě tam tak nějak nesednou. Jinak já jsem příznivcem denních v mlhovkách, ale zatím mě odrazuje naše legislativa Když se svítí, tak se má svítit. Nicméně tyhle lampičky jsou v současný době legálním řešením, takže nic proti, podmínky svícení (zanedbávám umístění) jsou splněny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Ve dne snad každý pozmá motorku,nebo traktor,teda pokud není ůplně slepý a v noci snima přece nesvítím.?!?! Mlhovky na 60% s dálky,tak to taky není žádný světekný zázrak. Nic ve zlým. To určitě ne,ale aspoň se to přibližuje originálu(OII face)a s dálky vidím jestli proti mně jede auto nebo motorka. Samozřejmě jestli trefíme na blbý orgán tak máme smulu oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 kubasta :Samozřejmě jestli trefíme na blbý orgán tak máme smulu oba. Oba už ne,naštval jsem se a už jsem je demontoval el.ješte nebyla zapojená Tak že je tet budu muset prodat..Ty mlhovky bych bral,ale taky je to nelegální. NECHCE NĚKDO SVĚTLA?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Ty jsi to fakt demontoval??? :-)) Udělal jsi dobře...ono to vážně nevypadalo úplně nejlépe. I když cením si tvojí snahy..ono je těžký dodělávat něco co není origo aby to bylo funkční a vypadalo to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 (editace) Ano,ještě včera večer. Editováno: 23. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomio3 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 (editace) Pridavam tabulku pro prepocet hodnoty do Bytu 20, jak se objevilo na tomto vlakne jakou hodnotu nastavit pro nakodovani v bytu 20. Dodam ze mam O2 pred face a v prednich mlhach zlute hody 55W. Prozarovky 55W je idealni hodnota 38 a pro 35W zarovku 60 obe hodnoty odpovidaji zarovce 21W O2FL. Rozdil svitu neni patrny porovnaval jsem s octavii FL u brachy jen malinky rozdil je ze u FL je zarovka vice k okraji vozu, coz se pri vetsi vzdalenosti od vozu cca od 10m ztraci. Nastaveno mam tak uz rok a pul a nemel sem stim problem na stk nebo pri kontrole pcr. Jsem rad ze vidam na silnicich stale vice takto nakodovanych oktavek Editováno: 11. Listopad 2012, autor: tomio3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ahoj mužete mi tu napsat jak a co přesně zapnout na funkni amerika denni sviceni v mlhovkach ?? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 kodovani 09 centralni elektrika 07 kodovani otevrit v LCode byt 0 bit 3 odskrtnout pro vypnuti denni evropa byt 0 bit 4 zaskrtnout pro zapnuti denni amerika byt 17 bit 4 zaskrtnout pro zapnuti denni pres mlhovky byt 20 dec nastavit % svitivosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 (editace) Děkuji pane Editováno: 15. Listopad 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Dneska mě přišla nová světla pro denní svícení a pasují ůplně suprově . a velice jednoduchá montáž.a nic nemusíte řezat.Pasují přesně vedle mlhovek do toho dílu,co se dá vyndat.V Sobotu namontuji. http://www.bottari.cz/svetla-pro-denni-sviceni-drl-philips-daylight-4-12v/d-70702/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) Nějak tak by to mělo vypadat.Tohle ale není moje auto,tak mě to snad pan majitel nebude mít za zlé. A ještě jednou mu děkuji za tento tip. Editováno: 20. Listopad 2012, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sob126 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 byt 0 bit 3 odskrtnout pro vypnuti denni evropa byt 0 bit 4 zaskrtnout pro zapnuti denni amerika byt 17 bit 4 zaskrtnout pro zapnuti denni pres mlhovky byt 20 dec nastavit % svitivosti Za tohle díky, já pořád dělal tu chybu, že jsem vy bitu 0 odškrknul denní svícení a nechal tam jen bit 17. Už to mám 14 dní nakódované a ještě sem to nepoužil. Blbý zimní období. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Dneska mě přišla nová světla pro denní svícení a pasují ůplně suprově . a velice jednoduchá montáž.a nic nemusíte řezat.Pasují přesně vedle mlhovek do toho dílu,co se dá vyndat.V Sobotu namontuji. http://www.bottari.c...-4-12v/d-70702/ Taky jsem tam mel denni sviceni... ale spis mi jde o to že je tam muže kdokoliv ukrazt jen vytahne tu mřižku i se svetlem... jak toto vyřešiš? nebo budeš doufat že se takovy zlodej nenajde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.