Publikováno Březen 24, 201213 r Čau kluci, chtěl bych se zeptat : Při rozjezdu spíše pomalejším kdy lochtám spojku mi něco od předu rachtá .... Je to jen za tepla, v zimě byl klid. Motor se občas na volnoběh mírně třese do volantu - opět jen s teplým motorem. Dvojhmota ? O II fl. 1.9 tdi Díky
Březen 25, 201213 r Autor Ne, klepe se pořád se spojkou i bez. Není to nějak brutální, ale za "nova" to nebývalo. Díky za rady. Ještě jsem chtěl dodat, že mám najeto 75 tisíc převážně po Praze. Upraveno Březen 25, 201213 r od 3TDI
Srpen 7, 201213 r Ahoj, s dovolením oživím tohle téma. Při volnoběhu slyším rachtání v předovoce/spojce, když vyšlápnu spojkový pedál, tak to přestane.. Poradí prosím někdo?
Srpen 7, 201213 r Ahoj, tet zrovna řeším to samé u jedničkové fabie htp. Když se rozjíždim, nebo když podřazuju tak něco rachtá. Auto taky při rozjezdu společně s tím rachtáním cuká. Když se ale rozjíždím při vyřších otáčkách tak to nedělá. Připadá mi to jako by byla spojka tak nějak šišatá.
Srpen 7, 201213 r Jasný, ale problém máme zjevně stejný, nejdřív sem to přisuzoval tomu že je to tříválec, ale pak jsem jel s jinou fábií a tam nic. Tak že je neco špatně.
Srpen 8, 201213 r ještě doplním, že mám OII FL 1,6 MPi 2010 Zdar Oldo, taky se přidám, mám najeto od novoty cca 8tis. km a převodovka rachtá na volnoběh jakoby mlela kovový šrot. Byl jsem reklamovat, technikové kroutili hlavama a verdikt je obvyklý: "Dokud nesvítí kontrolka, jezděte.." ( Akorát nevím, co by za kontrolku v případě potíží na manuál převodovce mělo svítit , to mně fakt nenapadá...) Upraveno Srpen 8, 201213 r od violator
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.