Janysek Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 No čekám,tak co hoši?!Kdo si to vezme na starost?!.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Nám ten červen nějak utekl a máme tady červenec :-). Ta grilovačka by nevadila. Ale u koho by proběhla? Chtělo by to zas rozhodnout nějaký datum. Piště návrhy. Čaute :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 problém není..:-) Lit nebo Tatinná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 mě je jedno kde to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Tak co pánové nějak se k tomu nikdo nemá? Tak já třeba navrhuju termín 28. 7? A Janysku díky za poskytnutí místa na grilovačku. Tak pište svoje návrhy. Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 28.7 určitě nemohu,viděl byc hto někdy až 11-12.8 nebo 18-19.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Tak mě je to celkem jedno akorát by se mohli vyjádřit ostatní... Tak šup pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 zatím mám víkendy volný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 oba dva tyhle vikendy mam taky volny, tak teoreticky, pokud to neni pro uzavrenou spolecnost bych se mohl stavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Pokud to není jen pro vyvolené také by jsem přijel. A je mi jedno kdy, který výkend řeknete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 áááááááá helo Boys,konečně jste se probudily..:-) hlavně Ataner,se mrcha ani neozve a to bydlí 2 m ode mě...:-) jinak všici jsou vítáni...:-) čím více,tím lépe..:-) to su rád,že mají všici volno..:-D vyjímečně,zeptám se jěště pana Kibina jestli dorazí,který víkend by se mu to hodilo..:-)a dám vedět během týdne..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 OK pánové je dobře že jste se probraly :-D. A zase by to Janysku bylo se spanim joo? Už se začínám docela těšit :-D. Tak sa majte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 No Kibiho koukej dotáhnout i když nebude mít čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 tak mi dejte čas...:-) dnes ho uvidím a řeknu termín..:-) to je dobře,že můžou všichni oba dva..:-) pan Kibi mi dnes řekne a dám jaký termín...spaní no problemo., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Tak jak to vypadá s Kibim? už si s nim mluvil Janysku? Abys upřesnil ten termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Dneska snad dám s ním termín dohromady...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Hoši v sobotu se to dozvím,s Kibim to je těžký,je to švestka a mění se mu šichty,vydržaj,v neděli dám pevný termín 100%!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 tak 18 :-) co vy na to?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 ja bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 je mi tě líto...:-( plánuješ nějakou koupi něčeho?!Vím,že asi finance musí krvácet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 tak kibi hlásí, že je časově v p@deli....jedinej volnej víkend je mimo zas Janýsek, tak mi nezbejvá než popřát ať to dáte nějak do kupy vy a aspoň se řádně nažerete a napijete....a u grilu nechte Janýska, je to kluk šikovná a baví ho to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 18. je v pohodě já klidně mohu. A Ozi je mi tě moc líto chtěl jsem tě poznat a takhle se to pokazilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 no nejaky veci zvazuju, ale zatim budu muset cekat jak to dopadne s pojistovnou a tak... verte mi ze bych rad dorazil, ale takhle je to pro me celkem zkomplikovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 No jo no pane,co se dá dělat,snad se obejdeme i bez Tebe..:-) u grilu nechte koho chcete..:-) škoda hoši no...já bych rád dorazil teď na pražský sraz,ale jsem v Bulgarii..:-D takže týden mimo hru ode dneška..:.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.