calypo Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 zen samy nepřijde.. doporučuju bullock. za cca 3000 dostaneš solidní zabezpečení, plus popř. tajny vypinač, ktery odpoji naftové čerpadlo, nebo odpoji napajeni spinačky, takže ani nenastartuje. Ja mám zámek na pedály Bullock už 5 let a jsem spokojený ,jednoduchý ,kvalitní a hlavně za dobrou cenu .Ještě to mám zkombinované s alarmem Geminy,ale tam už je to cenově o hodně dražší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Ono to není tak jednoduchý, pronásledovat sice můžou, ale nebudou riskovat za každou cenu "taky bys to neudělal" , jde jen o kus plechu a při pořádný honičce jde často i o víc a to o život. Nejde o ty grázly, co Ti ukradnou auto, ale vem si, že by srazil třeba nějakýho chodce a to třeba dítě. Myslíte, že by to za ten kus plechu stálo? Myslím, že vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 hm kdyby tobě někdo ukradl ten kus plechu za X set tisíc, tak bys byl nasranej....... jestli se mě to někdy stane, snad ne tak se asi odstřelím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Pokud nejde o život,jde o hovn.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Nejlepsi zabezpeceni je dobra pojistka panove. At uz vandalismus nebo kradez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Tak si přečti jiný můj příspěvek a zjistíš, že mi taky ukradli auto, který bylo měsíc a půl starý, najeto asi 1000km a taky jsem s tím nemohl nic dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Ony se teď docela kradou i Octávy u nás ve Studénce.... Před cca 2 měsíci tu za jeden večer šlohli 4 a z nich se 2 našly kousek od Pšonska... Takže kdyby mi šlohli auto, hned jedu k hranicím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.