Host amissus Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Tak to jsi mě potěšil, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holubt Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Neustále se řeší podobné téma, avšak žádné žešení! VAG mi píše závadu 16785 - System zpetneho vedeni vyfukovych plynu Prutok prilis maly po vymazání se opět rozsvítí, vydrží to cca den až dva. Ventil po kontrole akčních členů ok. Je možné tento EGR nějak vyřadit? Nejlépe přes VAG. Díky za dobré nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Kdyby šlo VAGem vyřadit EGR, tak by to už měl každý druhý. Pomůže jen jiný soft ŘJ (jestli je toho někdo schopen). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 zdravím a mám dotaz:někde jsem viděl,že na hadici mezi egr a karburátorem je namontován malý filtr,který ty olejové páry pochytá a dál na klapku pustí jen čistý vzduch.Nemohu to nikde najít.Myslíte si,že je to funkční?Mě to připadá jako zajímavý způsob,jak zabránit špinění klapky a přitom neřešit řj a její oblbnutí.Bohužel se nemohu v autě moc vrtat a tak si to vyzkoušet sám,ale vyzkoušené a funkční věci si nechávám dělat.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 http://www.gm-club.cz/navody-opel/zamezeni-znecisteni-skrtici-klapky skús prečítať tento link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Díky,sice je to jiný článek,ale v podstatě to co jsem hledal.Jen co budu moc,začnu se šťourat v motoru a egru,a to by bylo abych nezvítězil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 V úterý snad budu mít flashnutou ŘJ motoru a konečně vyřazen ten nesmyslnej EGR ! Dám vědět .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Tak EGR vyčištěn, zaslepen a dnes konečně i softwarově vyřazen ! Tak snad už bude chvíli konečně klid ! Navíc i lehce upraven výkon motoru a na plynu už není taková ta "díra" například při přeřazení .... prostě jedním slovem SPOKOJENOST ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 kdo ti dělal to sw vyřazení? Dej časem vědět, jestli si ŘJ "ten problém" opět nenašla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Dělal to p. Janda (Cimbu) a ŘJ jednotka zatím nic nedetekovala. Akorát možná vzrostla spotřeba ..... ale nevím jestli to není zimníma gumama a tím, že jezdím jen po Praze a krátké vzdálenosti .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Tak to je asi něco špatně. Píšeš, že p.Janda (CIMBU) ti upravoval i výkon. Měl jsi to změřeno u něj na brzdě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Nikoliv .... je to pouze pocitové. Ale určitě to má lepší odpich. Já výkon zvedat nechtěl, chtěl jsem pouze vyřadit ten EGR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Že to má lepší odpich a jde lépe za plynem vyřeší třeba jen sportovní filtr a ne kouzelně tajemná magie od CIMBU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 a můžeš hodit i do pléna, co za to chtěl pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 3k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 300 nebo 3000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 3k = 3000 Chtěl bych vidět, kdo ti to udělá za 3 kila ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 sorry jen jsem se chtěl ujistit, abych to nepochopil špatně ... jinak nechce se mi dávat nějakých 2700 za new EGR, ale 3 litry bych taky nedal, to raději ať ta mrcha na palubce svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Njn, jenže mně to začalo pěkně cukat, jinak kontrolka by mi taky nevadila .... ta vadila akorát tý mojí babě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 cukalo i po zaslepení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Ano, právě že po zaslepení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 no ono holt každý vadný EGR se projevuje jinak, můj první brutálně cukal, po zaslepení se s ním dalo jezdit, druhý a třetí necukal, jen se zapisoval do ŘJ, takže i po zaslepení se chovali stejně a ten můj čtvrtý, zase brutálně rozhodil volnoběh, že motor nedokázal běžet na chod na volno, za jízdy OK, ale jak jsem vyřadil začalo se to hádat a zkapalo to. Po zaslepení beze změny, teprve odpojení konektoru pomohlo ... ale než se na to před tím skoro rokem přišlo , ale o tom už jsem psal v jiném vláknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 (editace) Teda Malto, kolikátej EGR už tam máš ?? Editováno: 19. leden 2013, autor: MiraXP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 čtvrtý mi odešel a teď tam mám jen tak nasazený, aby tam něco bylo, co mi za 3 kila prodal LPG servisák (nový tuším na oktávicu), takže zaslepen a jen napojen na konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 A kolik máš najeto ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.