Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

zdravím a mám dotaz:někde jsem viděl,že na hadici mezi egr a karburátorem je namontován malý filtr,který ty olejové páry pochytá a dál na klapku pustí jen čistý vzduch.Nemohu to nikde najít.Myslíte si,že je to funkční?Mě to připadá jako zajímavý způsob,jak zabránit špinění klapky a přitom neřešit řj a její oblbnutí.Bohužel se nemohu v autě moc vrtat a tak si to vyzkoušet sám,ale vyzkoušené a funkční věci si nechávám dělat.Díky.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Tak EGR vyčištěn, zaslepen a dnes konečně i softwarově vyřazen ! :kol-47::specool::kol-98:

Tak snad už bude chvíli konečně klid ! :sleep: Navíc i lehce upraven výkon motoru a na plynu už není taková ta "díra" například při přeřazení .... prostě jedním slovem SPOKOJENOST !

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Dělal to p. Janda (Cimbu) a ŘJ jednotka zatím nic nedetekovala. Akorát možná vzrostla spotřeba ..... ale nevím jestli to není zimníma gumama a tím, že jezdím jen po Praze a krátké vzdálenosti ....

• o 2 týdny později...
Vloženo

sorry jen jsem se chtěl ujistit, abych to nepochopil špatně :kol-28: ... jinak nechce se mi dávat nějakých 2700 za new EGR, ale 3 litry bych taky nedal, to raději ať ta mrcha na palubce svítí. :kol-46:

Vloženo

no ono holt každý vadný EGR se projevuje jinak, můj první brutálně cukal, po zaslepení se s ním dalo jezdit, druhý a třetí necukal, jen se zapisoval do ŘJ, takže i po zaslepení se chovali stejně a ten můj čtvrtý, zase brutálně rozhodil volnoběh, že motor nedokázal běžet na chod na volno, za jízdy OK, ale jak jsem vyřadil začalo se to hádat a zkapalo to. Po zaslepení beze změny, teprve odpojení konektoru pomohlo ... ale než se na to před tím skoro rokem přišlo fuck , ale o tom už jsem psal v jiném vláknu

Vloženo

čtvrtý mi odešel a teď tam mám jen tak nasazený, aby tam něco bylo, co mi za 3 kila prodal LPG servisák (nový tuším na oktávicu), takže zaslepen a jen napojen na konektor.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...