JaraRS Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Zdravím, prosím o radu. Mám O 1 RS, rv. 2002. Z ničeho nic mě začal posilovač brzd vydávat syčení u pedálu. Když je motor v záběru, nebo když brzdový pedál zmáčknu, tak syčení přestane. Auto brzdí normálně, jen po vypnutí motoru pedál brzdy okamžitě ztuhne uplně nahoře. Poradí někdo co s tím?? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 A brzdí to dobře? Zkus vypnout motor a prošlápnout pedál až do ztuhnutí a držet, potom nastartovat a ten pedál musí spadnout úplně na podlahu. Tohle je jedna z možností, jak zjistit, jestli Ti posilovač funguje dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Zkontroluj přívod podtlaku do posilovače Někdy bývá prasklé plastové kolínko a tam podtlak uchází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahsa Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 dneska jsem řešil skoro stejnou věc, ale já měl teda posilovač v haji, vyměnil jsem ho, ale pedál syčí a nechce se zvednout až nahoru, takže občas svítí brzda, ale jinak auto brzdi. sice je pedál dost měkej že ho sešlápnu dost k podlaze když chci zaflekovat. No zkusím vyměnit tu podtlakovou hadičku a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rollcut Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Zdravím:) Já mám taky jeden problém. Při zmáčknutí brzdy a po následným povolením brzdy si pedál odfoukne...odsyčí.. Řekl bych, že to dělá spíš ted v chladnějším počasí..v létě to myslím nedělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Pokud to hůř brzdí, tak bych to odvzdušnil a pokud ne, neřešil bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vartex77 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Při uvolnění brzdového pedálu je slyšet zřetelně sičení jako by něco ucházelo. Zacalo to dělat někdy v době po výměně brzdových destiček ) pokud to teda s tím nejak souvisí ) Tuší někdo čím by to mohlo být, případně zda je možné s autem bezpecne dojet do servisu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.