Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, prosím o radu. Mám O 1 RS, rv. 2002. Z ničeho nic mě začal posilovač brzd vydávat syčení u pedálu. Když je motor v záběru, nebo když brzdový pedál zmáčknu, tak syčení přestane. Auto brzdí normálně, jen po vypnutí motoru pedál brzdy okamžitě ztuhne uplně nahoře.

Poradí někdo co s tím?? Díky moc

A brzdí to dobře? Zkus vypnout motor a prošlápnout pedál až do ztuhnutí a držet, potom nastartovat a ten pedál musí spadnout úplně na podlahu. Tohle je jedna z možností, jak zjistit, jestli Ti posilovač funguje dobře.

Zkontroluj přívod podtlaku do posilovače Někdy bývá prasklé plastové kolínko a tam podtlak uchází

• 4 týdny později...

dneska jsem řešil skoro stejnou věc, ale já měl teda posilovač v haji, vyměnil jsem ho, ale pedál syčí a nechce se zvednout až nahoru, takže občas svítí brzda, ale jinak auto brzdi. sice je pedál dost měkej že ho sešlápnu dost k podlaze když chci zaflekovat. No zkusím vyměnit tu podtlakovou hadičku a uvidím.

• 5 měsíců později...

Zdravím:)

Já mám taky jeden problém. Při zmáčknutí brzdy a po následným povolením brzdy si pedál odfoukne...odsyčí.. Řekl bych, že to dělá spíš ted v chladnějším počasí..v létě to myslím nedělalo :)

Pokud to hůř brzdí, tak bych to odvzdušnil a pokud ne, neřešil bych to.

• 3 roky později...

Při uvolnění brzdového pedálu je slyšet zřetelně sičení jako by něco ucházelo. Zacalo to dělat někdy v době po výměně brzdových destiček ) pokud to teda s tím nejak souvisí ) Tuší někdo čím by to mohlo být, případně zda je možné s autem bezpecne dojet do servisu ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.