Přejít na obsah

PROBLEM S PREVODOVKOU-nejde mi zaradit !!!!!!!!!


Filipe

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych co by mi mohli poradit budem velmi vdacni za kazdu radu. Vcera ked som siel do prace inac mam octavku 1.9 tdi PD 2005/9mesiac tak bolo vsetko ok dnes rano po praci sadnem do auta nastartujem zaradim spiatocku a nic neda sa vyskocila a dala sa do jednotky potom som skusal dat ostatne rychlosti a vsetky akoby vskakovali a cela ta riadiacka je taka rozkyvana nechapem ako sa to mohlo pokazit vcera to bolo vsetko ok neviete co to moze byt dufam ze nie prevodovka !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je vidět, Pane Mistr, že jste Mistr. Kluk je nervní, Ty mu poradíš tohle. Já docela chápu jiné případy, ale ty poučky od Tebe...HLAVNĚ JE NEZAPOMEŇ NAPSAT VELKÝM PÍSMEM, aby to bylo dostatečně zdůrazněné! A ještě ten link na pravidla, to mne teda fakt dorazilo. ...... U koho sis , prosím Tě, potřeboval šplhnout? ? ? Ale to už je jedno. Jen houšť , ty nekompromisní přístupy mi tu fakt chybí. . . A je mi docela jedno, že zas dostanu nadáno,úplně!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RADIM: :kol-47::kol-32: CITAJ PORIADNE,VIAC KRAT PO SEBE!!! :kol-31: Abi si POCHOPIL PRAVIDLA FORA!!!

Ked sa ti moje poucky nelibi tak ich necitaj!!!

Před vložením nového TÉMATU se nejdříve přesvědčte, zda se již podobné téma ve fóru nenachází. Jestli ano, pokračujte v existující diskuzi přidáním svého dotazu pomocí tlačítka |PŘIDAT ODPOVĚĎ| (nebo |ODPOVĚDĚT| či |ADD REPLY|).

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...