Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím odborníci...

Potřebuji radu, při rozjezdu jak dopředu tak dozadu mi 1x praskne asi v řízení je to zvuk jako bych klepnul kladívkem do řízení co to může být jsou nové čepy řízení a geometrie

Vloženo

Překontroluj nejdřív silentbloky přední nápravy, hlavně ty na reakční vzpěře dozadu pod podlahu - je to lacinější oprava než naslepo měnit čepy. Teprve kdyby to silentblokama nebylo, zaměřil bych se někam jinam - ty silentbloky jsou častá nemoc fáček/felin, je na nich obrovská síla a vyžvejkají se během pár let.

Vloženo

Pánové moc dík za rady, ale už je to ok bylo povoleno přední pravé kolo, sundal jsem poklici a povolil jsem šrouby prstem tak na zabití :/ vše je ok a zase jezdí jak má

Vloženo

Taky mě to napadlo... Ale už se mi stalo, že jsem si sám zapomněl dotáhnout šrouby po výměně kola - našrouboval jsem je rukou, zlehka dotáhnul klíčem, spustil autí z heveru a šel jsem hever uklidit do kufru - načež jsem tam rovnou přihodil klíč. Nasadil jsem poklici a vyjel - a po 10km jsem zjistil, že mi cosi klepe vlevo vzadu... Zastavil jsem a zlehka kopnul do gumy - kolo zahrkalo jak u žebřiňáku... Následoval zástup kurev, píč a podobných nepublikovatelnýcch substantiv i adjektiv na mou vlastní děravou palici a okamžité dotažení všech šroubů - radši jsem s klíčem preventivně oběhnul celý autí, z čehož museli mít lidi na autobusový zastávce o pár metrů dál docela biograf - lilo totiž zrovna jak těsně před biblickou potopou světa a já s doprovodem oněch nočních zvířátek lezl kolem autí, sundával pokličky, dotahoval šrouby a dával poklice nazpět...

Vloženo (editace)

mám podobný zážitek, když jsem na feldu kdysi dal na PP kolo fungl nový disk a začalo klepat, zjistil jsem že se vyhřál nános barvy v dosedacích plochách disku a kolo se pak uvolnilo

Editováno: , autor: ben06
Vloženo

Jo je to mnohem lepší když člověk vidí, že není sám takový... fakt se to stane, já osobně auto obíhám několikrát a všechny šrouby zkouším jak blbej (někdo mě vidět tak už se baví asi i tím) tohle sem zatím neřešil, všechny tři auta přezouváme doma.No měl sem plno jinech akcí..(kanďák benálu bez nalívací hubice-taky dobrá prdel když nemáte nic poruce, když nato vzpomenu říkám si nad ším sem přemýšlel...)

Ale abych ještě zůstal u těch kol, zeptám se : na felicii na plecháče a Alu kola se používají stejné šrouby? Pamatuju si, že např. na Clio jsme kupovali jen delší.Jen si teď nejsem jistej jestli ta hlava šroubu zespodu má jiný tvar na plecháče a Alu kola nebo je to jedno? :kol-32:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...