Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak nebudeme to pitvat, on totiž ten tvůj příspěvek vyznívá tak, že jim radíš. A například ten poslední tazatel tady byl naposled před rokem a půl. :kol-28:  Ono je rozdíl napsat (parafrázuji) "koupil jsem si pásku a udělal to takto" a "kupte si pásku u udělejte to takto". Ta druhá verze totiž vypadá, že radíš těm, co tu přes rok nebyli. Ale nic ve zlém. :kol-35:

Vloženo

No a ještě maličkost, s tou kobercovou paskou je tady několik příspěvku, takže nic nového jen kopie něčeho co tady je od roku 2009.

Bohužel je tady víc takových jako ty a proto je to tak nepřehledné. 

• o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Mi seřizovali v servisu dveře a udělali to tak perfektně, že mi začalo na nerovnostech klepat zadní plato. Nevím co s tím sakra udělali, ale za boha nemůžu přijít na to jak to udělat aby to zatracené plato neklepalo. Zkoušel jsem podložit ty gumové špalky na konci aby se více opřely o dveře, ale nepomohlo to. Tak teď jezdím bez plata...

Nesetkal se někdo a nenašel už řešení ať neobjevuji objevené. Díky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak se bohužel můžu připojit . Mám najeto 45 000 a plato v kufru bouchá na každé nerovnosti. Docela mne překvapilo jak velkou boční vůli má. Mám ještě O2 najeto 145000 a tam se plato ani nehne. Byl jsem v autorizovaném servisu a tam se s tím prý ještě nesetkali , tím ovšem nepřekvapili . Rovnou jsem jim řekl , že u auta za 800000.- nehodlám nic podlepovat , přilepovat apod. , no koukali jak když "tlačí kocour" . Po novém roce to tam vezu a pak se zde podělím o řešení.

Vloženo

Oni namažou ty plasty takovým mazadlem a gumovým těsněním vymezí vůli a bude klid do dalšího úklidu auta....no a pak si zase za to můžeš sám, že na ten plast používáš nevhodný čistící prostředek....taky jsem to řešil a nakonec podlepil a jen jsem si nadával, že jsem to neudělal hned. Existuje přímo originální díl od Škodovky(samolepící černý filc).

Vloženo

Já to vyřešil dočasně páskem tenkého molitanu a oboustranné lepící pásky.  Má ten origo samolepící filc nějaké objednací číslo ? Kolikrát je lepší říct přímo číslo dílu ,než to složitě vysvětlovat.

Vloženo (editace)

Má, problém je, že si jich objednáš 25 kusů a jeden stojí něco kolem 150,- Jedině zkusit objednat: 533863288A - asi to bude širší, ale to by nemělo vadit a stojí to 150,-

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Ale problém není v tom platu samotném, ale ve špatně seřízených 5. dveřích, které mají vůli a pak ony mlátí tím platem. Protože u mě to plato když to zkouším se ani nehne.

A dokud manící neštelovali 5 dveře, které jsem štelovat nechtěl ale chtěl jsem aby je namazali, protože to pískalo při přestavování, tak bylo ticho. Ale je to tragédie ty servisy.

Vloženo

No ano, bouchá plato o plasty, ale proto, že s ním hýbou páté dveře, které se hýbou.

Píšu, že změnili polohu dveří, které jsou teď volné a za jízdy se hýbou a tedy hýbou i tím platem.

Protože, jak by mohlo plato rychle za sebou bouchat když je pevně zapřeno těmi gumovými zarážkami o dveře (zarážky jsem podložil, takže byly skutečně zapřené o o dveře).

Prostě se hýbou celé dveře a plato je už jen důsledek vůle v 5. dveřích.

Laboroval jsem s tím několik hodin. Jezdil jsem, podkládal, zkoušel. A bez seřízení dveří se to prostě nevyřeší - dveře vržou při přestavování, takže je v nich taky něco špatně.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak po dvouměsíčním otravování v servise a zkoušením všeho možného dnes bylo na záruku plato vyměněno za nové. Zatim se to  po pár kilometrech jeví jako dobré , ale ůplně 100% to taky není , ale to už bych asi chtěl moc. Asi nakonec stejně dojde k nalepení nějakého semišového těsnění na plasty v kufru. Ale v každém případě výměna plata pomohla.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Já stále trvám na tom, že platem to není. Protože mi to začalo dělat po tom, co se v servise hrabali v pátých dveřích. V jiném servise jsem si na to stěžoval a že bych chtěl ty páté dveře seřídit no a bylo mi řečeno, že prý je to slabou baterkou! :D. Autorizáky jsou akorát tak k pobavení.

Nevíte o někom, kdo umí dobře seřídit páté dveře, tak aby při přestavování nešly na sílu, nevrzaly a tím pádem pak nebouchaly platem, protože jsou špatně dovřené?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...