palvis Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 najazdene mam 157km vag ukazal vahu vzduchu.. keby bola vaha vzduchu zla tak by to stale blblo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 jaký konkrétní kod ? Jestli váha vzduchu vyřadí z provozu regeneraci, nedokáže s jistotou říct, ale řekl bych že ano, nicméně jestli se jednalo o chybu P0101 tak to nemusí být nutně váha vzduchu, může velmi brzo následovat chyba P0403 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palvis Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 dnes mi zaplo regeneraciu po 1170km nechapem preco az tak neskoro..je vsetko podla aplikacie po regeneracii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Vypadá to dobře. Teploty jsi měl cca 650°C. Což je v naprostém pořádku. Tak to neřeš a uvidíš do budoucna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P9h Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Zdravím, mám Octavii 2012 1,6 tdi a začalo mi svítit dpf zhaveni ne. Zkoušel jsem těch 15 minut jet po dálnici,ale stále to svítí prosím o rady co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Jsi ve špatné sekci. Kolik máš najeto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P9h Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 142000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Kontolka DPF naskoci, pokial nedoslo viac krat k regeneracii (z nejakeho dovodu - kratke trasy, vysoke zatazenie motora, alebo je nejaky iny problem, ktory tomu zamedzil). Samozrejme moze byt aj, ze je zanesene a nepriechodne (neviem ci to vtedy zobrazuje tu ikonu), no podla km (ak nemas stoceny vrak) by si ho zaplneny nemal mat, no aj take pripady su,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P9h Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Stoceny to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 ELM327 + DPF VAG náhodou nemáš, aby ses kouknul jak to vypadá s filtrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 před 2 hodinami, P9h napsal: Stoceny to neni Jestli ti svítí pouze kontrolka DPF a nezhasne ti ani po 50 km na dálnici, tak je vůz buď stočený protože je filtr plný a nebo jsi filtr poškodil jinak, ale bez diagnostiky stejně nic nezjistíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P9h Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Tak zatím díky za rady. Jdu zkusit ještě tu dalnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Prosím vás při kolika % zaneseni filtru oil ashem se mě rozsvítí kontrolka? Děkuji. Nyní mám přes 70% a 206 300km. A nebo třeba i gramáž. Abych s tím trochu dopředu počítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Jak víš že máš 70%, když nevíš kolik je maximum? Diagnostika ukazuje pouze gramy nespalitelného popela. U 1.6 je údajná smrt 70g, ale většinou filtr nebývá fyzicky po smrti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Nevím o jaké smrti se tu mluví,já měl u jedné 1.6 při najetých 230 tis problém že to cca po 250 regenerovalo.Filtr jsem vyndal a zjistil že není vůbec zanesený,ty údaje je jen výpočet.Filtr jsem zase dal zpět a nechal si udělat nastavení jako od nového.Bylo vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Ve vag DPF mě to píše % zaneseni. Ale nepamatuji si kolik g mám. Tak na to kouknu. Ale při kolika km se rozsviti kontrolka? :/ rád mám vše v plánu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Ja pijem malo, a raz do roka ma niekto 6-7 borovickami ozere, nevite v kolika letech mi selzou jatra? [emoji482][emoji33][emoji4] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 borovicka je fajnotka, ale rum je rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 (editace) před 44 minutami, Petrkiller napsal: Ve vag DPF mě to píše % zaneseni. Ale nepamatuji si kolik g mám. Tak na to kouknu. Ale při kolika km se rozsviti kontrolka? :/ rád mám vše v plánu. Záleží na celkové průměrné spotřebě, ale většinu se u 1.6 rozsvicí mezi 240 a 280K km kvůli zaplnění. Editováno: 22. Duben 2018, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Děkuji to jsem potřeboval slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P9h Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Zdravím, mám 2 octavii 1,6 najeto 142000km a začala mi svítit kontrolka dpf filtru jel jsem tedy na dálnic ujel 35 km na 4,5 stupeň ale kontrolka stále svítí. Nechal jsem tedy auto napichnout a ukázalo to závadu na tepelným cidle výfukových plynu. Jenže v servisech teď mají 3 týdenní čekací lhůtu. Nevíte proto prosím kdo děla v Praze Octavií? Nebo jak dlouho muzu s tím cidlem takhle jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03l906088cc-cidlo-teploty-spalin-siemens-vdo-25710.html si to vyměň sám je to jen čidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubas Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Malý dotaz, myslíte, že má smysl z preventivních důvodů používat tyto aditiva? Předem díky za odpovědi. https://www.auto-doplnky.com/cistic-dpf-filtru-stp-regeneruje-zaneseny-dpf-filtr-bez-demontaze-200-ml-st-66200-p37551?utm_campaign=placeny_vyhledavac_zbozi-cz&utm_medium=placeny_vyhledavac&utm_source=zbozi-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 toto by som nepouzival... moze to mat opacny efekt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Používej VIF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.