Pepa007 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 (editace) No pávě model 2001 by mohl mít obě varianty , ale pravděpodobnější je frekvence 433. No jo dívám se do jeho starších příspěvků Píše komfort ..AH To je 2,5 generace frekvence 433 Tedy správně by měl být klíč s koncovým číslem N Editováno: 2. Září 2012, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 To už vlastě víme taky. Teď, jestli to ví i michi.zn a co to vlastě od toho týpka koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Zdravím také jsem to řešil měnil jsem celou komfortku z týhle 1J0 959 799 L ta neměla dálku, na tuhle 1J0 959 799 AH co má dálku, já naštěstí jsem k tomu dostal i ovladač ale bez zpodku tady prodavají jen činy http://www.auto-klic...mart&Itemid=176 naletěl jsem na planžetu je to napodobenina musel sem koupit FAB plenžatu, udělání planžety stálo 300kč Toto čislo ovladače funguje na komfortku 1J0 959 799 AH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 My to tu všichni víme už od 19. srpna, blisher nám to řekl. Jen se zdá, že jediný který mu nevěří je michi.zn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 No aby nedošlo k mejlce (mr. Wojnar)! Vím že ke komfortce xxx 799 AH potřebuju tyto klíče: 1J0 959 753 N - dvoutlačítko nebo 1J0 959 753 P - třítlačítko co se vystřelováků týče. Poslední můj příspěvek akorát uvedl to, že jsem koupil "vajíčko" kvůli ceně a zjistil jsem, že údaj (frekvence), který je uveden na klíčové části naprosto nesouhlasí s vnitřkem. Takže pokud na klíčové části bude uveden údaj Hella 434 Mhz, né nutně musí dálka fungovat na této frekvenci. Je komplikované to zjistit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Zdar Zkoušel někdo z vás klíč 1J0 959 753 P - třítlačítko ? Funguje otevírání kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 A proč by nefungovalo to otvírání kufru. Kdyby jsi napsal proč se ptáš. Třeba jako, koupil jsem ho a tlačítko na kufr nefunguje nebo něco podobného. My nemáme věšteckou kouli a nemůžeme vědět, proč se ptáš, když je tvá otázka neúplná. Mám 4 tyto klíče a fungují všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Ptám se proto, že jde o komfort 799 AH a nevěděl jsem, jestli někdo toto dálkové má a je to odzkoušené. Tak teď už vím a děkuji Ti za odpověď. Jde mi o náhradu původního vajíčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Ok, ale mohl jsi to napsat hned o co ti vlastně jde. Teď všichni víme, že na tvém původním klíči toto tlačítko nemáš a chceš si koupit nový klíč kde toto tlačítko je. Tvoji odpověď tedy spíš najdeš tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Jestli jde jen o to jestli na třítlačitkovém klíči funguje odemykání kufru u OI, tak tato odpověď je hned v druhém příspěvku tohoto vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Já se ptal konkrétně na tento klíč 1J0 959 753 P Ve druhém příspěvku tohoto vlákna jsem odpověď nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 O co ti jde prosím tě. Ten klíč na který se ptáš má 3 tlačítka tak ti snad Wojnar odpověděl. A jestli ti jde o to jak předělat klíče tak jsem ti dal odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 (editace) O co jde mě? Já jen odpověděl Wojnarovi. O tomto klíči ve druhém příspěvku není ani slovo. Abych to teda shrnul, šlo mi o komfortku 2,5 generace 799AH a klíč 1J0 959 753 P. Jen jsem se chtěl ujistit že tyto spolu fungují a jestli to má někdo odzkoušené i s kufrem. Ty jsi mi odpověděl že ano a to mi stačí. Takže o nic mi nejde. Editováno: 10. leden 2013, autor: Albert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras0 Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 chlapy když mam 3.GEN a klicek(vajicko) 433MHz pujde prizbusobit vystrelovak 1j0....... 3tl. bez vagu? seat leon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 jak jsi to zjistil , že máš 3. generaci? Dej alespoň nějakou informaci co je to za auto, rok výroby, eventuálně číslo komfortky. 433 je frekvence 25 generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras0 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Leon 03 už funguje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TsunamiJ Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Zdarec Seataku.Jo vim že jsi to řešil před třema rokama ale chtěl bych se tě zeptat na pár otázek ohledně toho klíče.Ozvi se pls.email:Jmag@seznam.cz.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurilmiki Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Ahoj zdravím. Potřebují poradit. Koupil jsem vystřelovací klíč na oktávu 1 tritlacitko typ 1j0.....753 dj. Mám oktavii 2001 ale nevím přesně typ konfortky. Klíč je 433mhz. Problém je ze je bez vnitřnosti. A ry právě potřebují sehnat. Nevíte někdo kde a +/- cenu? Ziju v zahraničí a mám pokazeny klíč a jet do ČR jen kvůli klíče by me vyslo trošku draho mno. Výbrus a spárování klíče mi udělají tu ale potřebují ty vnitřnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebelle Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 (editace) Ahojte...tak jsem si dosud vždy vystačil s funkcí "hledat" a vždy jsem našel co hledám. Řeším ale teď problém s klíčem, a čím víc toho pročítám, tím víc jsem z toho domotaný. Na vystřelovacím klíčku na Superba se mi ulomil čep, držící planžetu. Předpokládám, že planžetu znovu brousit nemusím, ta je v pořádku. Stačí tedy pořídit náhradní obal na klíč a přeskládat vč. čipu, je to tak? Na netu jsem našel spousty "obalů" na vystřelovací klíče, předpokládám že to není origo. Jaká je tam kvalita, event. lze obal na vystřelovák pořídit i jako origo díl? A je někde v Brně či okolí zámečník, který by mi klíč přeskládal, už teď mám hrůzu z toho, jak mi křupe skleněná tyčinka imobilizéru. (já jsem taková jemná kovářská ruka, radši vyměním kolo na tatře) Editováno: 18. Únor 2017, autor: rebelle korekce textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebelle Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 A hned na to mě napadá další dotaz, možná již zde diskutovaný, ale to už jsem opravdu nenaše. Našel jsem na netu možnost vystřelovacího klíče i na mou starou Octu, tzn. obyč. klíč s DO přeskládat do vystřelováku. Asi takhle http://www.bmshop.eu/nahr-obal-klice-pro-vw-skoda-seat-2-tlacitkovy/?gclid=CLTin5H2l9ICFa0V0wodI2oHaA Má s tím někdo zkušenost, nebo nějaký jiný tip? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 První dotaz: Neorigo klíče jsou fakt neorigo. Vypadají stejně, ale v drobných detailech se líší a díly nemusí být vzájemně záměnné. Druhý dotaz: Nepřeskládáš to. Je potřeba nový vystřelovák i s DO, planžetu vyfrézovat, DO naučit. Akorát tyčinku imobilizéru lze přehodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebelle Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Díky moc za info, tak nějak jsem s tím klíče na Superba předpokládal, že asi nejspolehlivější řešení bude přímo autorizovaný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Zkus Aukro nebo někde jinde sehnat starší.V podstatě Ti stačí jakýkoliv nefunkční, ale mechanický OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havvran Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Zdravím ve spolek může mi někdo prosím poradit jaký vystřelovák s dálkou půjde k této komfortce 1C0 959 799 A ? Předem díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.