Jongens Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 zdravim lidi, hodil jsem na feldu kola r15 s gumama 195/50 et42, ale na zadní nápravě mám problém, mezi pravym kolem a pružinou je mezera tak 1,5 cm a na levý straně se mi kolo opírá o pružinu, nevíte co s tim? jinak auto sedí na obou stranách stejně vysoko,takže pružinu jsem vyloučil.. a podložky nemůžu sehnat 5mm nebo 10mm aby meli středící kroužek, a 15mm už by bylo moc protože by to kolo pak škrtalo zase o lem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) Špatné ET,..zvol jiné ET(nižší než 42), pokud podložky nemůžeš sehnat nech si je udělat. Nebo pak 14" kola (popř jestli máš stavitelnej podvozek malinko ho zviš a dej podložky co máš aby nevadil lem). Jinak myslím, že 15" jestli nemáš v tech. ať není problém na STK a mám pocit jestli už 15" nemůžeš ovlivňovat věci jako i např proměřování tachometru o cca 10 km/h někde sem čet, že to má někdy vliv i na motor - ,ale nebudu se pouštět na tenký led. Editováno: 15. Duben 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 No mě to taky dělalo, mám 195/50 R15 a vyřešil jsem to jednoduše nové péra a tlumiče měli už za pár a byli unavené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jongens Vloženo 29. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 a taky ti to dělalo jenom na levý straně, nebo na obou? a co silentbloky ? taky jsi měnil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jongens Vloženo 29. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Mokrosek20, jaký měli ty kola ET a J ? jinak kolik tam máš teď po tý výměně cm mezi kolem a pružinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 kola nemají na autě co dělat problém je zase někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 No mě to taky dělalo, mám 195/50 R15 a vyřešil jsem to jednoduše nové péra a tlumiče měli už za pár a byli unavené No,.. podle mě výměnou pér a tlumičů to nemůže vyřešit, protože díky (ET) ti zasahuje kolo více ,,dovnitř" takže bys jedině musel dát užší pružiny, toz. menší průměr závitů a to asi docílí jen u sportovních pružin.. jinak potom podložkama které ti právě oddálí kolo od pružiny, unavení tlumičů a pružin by se projevovalo trochu jinak.Nevím teda co jsi měl ty, ale reálně to moc nezní. Pokud chcu do auta rvat něco jiného než tam má byt počítal bych spíš i s úpravama blatníků,pružin...atd. Ono není jen tam hodil ,,velký" kola...hmm (Co zkusit dát podložky a vytáhnout blatníky?) taky nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntraX0601 Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 (editace) Já bych to viděl na vykřivený čep zádní nápravy..mám na mysli to co je na fotce zde: http://autokelly.cz/...m/Qn61RBE4A13Wn Editováno: 4. Květen 2012, autor: AntraX0601 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 ja nevidím žiadny čap v tom odkaze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Ten čep by mohl možná v kombinaci s unavenou pružinou a tlumičem taky dělat tento problém,..to už je reálnější, prošel bych to vše a omrkl, já měl prasklé u vrchu obě pružiny skoro půl otáčky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntraX0601 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 (editace) Už je to opravený, mrkni na ten obrázek výše, to je ten čep co mám na mysli Editováno: 4. Květen 2012, autor: AntraX0601 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 alu kola RH, bílé barvy (komaxit), rozteč 4x100, 15", límec 8cm, ET 25 ...ono to teď dělá něco přes 4cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jongens Vloženo 6. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Taky si myslim že by to mohl být i ten čep, nebo něco podobného. Ale teď teda nevim kde se ten čep nachází...jinak mám ještě kámoše co má felcku tak mu je tam zkusim nazout a uvidim jak to u něj bude, třeba budu mít hnutou nápravu nebo něco. Když tam mám plecháče, tak na jedný straně je hrana gumy od tlumiče 22cm a na druhý 21... jinak mám dotaz, poberou disky 5,5J gumu 185/50 a 185/60 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jongens Vloženo 6. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 jinak jak jste tu psali vyřešit to podložkama, tak to jsem chtěl, jenomže podložky 5mm a 10mm dějak jenom bez středícího kroužku,takže by mi ten středící kroužek přes tu podložku nedošáhl až do kola... a právě nevim jestli to může bejt, spousta lidí mi řiká,že ten středící kroužek je tam důležitej a pak jsem zase párkrát slyšel že je to jedno, že měl třeba borec díru na kole 52 a středící 50 a jezdil s tim v pohodě, tak mám teď dilema jestli to mám risknout nebo ne... protože kdybych tam dal podložku15mm která už má ten stř. kroužek tak by mi zase kolo škrtalo o lem a vytahovačku na lemy bohužel nemám ani nevim kde bych jí sehnal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntraX0601 Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 S tím středícím kroužkem nevím, ale myslím si, že důležitej je a to dost. Jinak ten čep najdeš, jak sundáš zadní bubny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jongens Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 S tím středícím kroužkem nevím, ale myslím si, že důležitej je a to dost. Jinak ten čep najdeš, jak sundáš zadní bubny taky bych řekl že tam nebude ten kroužek jentak ze srandy jinak díky za tip s tim čepem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.