samdes Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Zdravím Škodováci, mám problém se svojí Octavií II 1,6MPI, r.v.2005 (+LPG). Rozsvítila se mi kontrolka motoru a diagnostika hlásí u obou sond zkrat na kostru na obvodu vyhřívání viz příloha. Po vymazání to naskočí hned po novém zapnutí klíčku. Přijde mi nepravděpodobný, že by odešly obě najednou. Sonda 1 před katalyzátorem je vyměněná a změna žádná. Druhou sondu mám taky, ale obávám se, že ta ten problém taky nevyřeší. Plyn je seřízený a pracuje bezchybně (koneckonců to dělá i při provozu jen na benzín). Poraďte prosím kde hledat. Nebo kdyby se našel někdo šikovný z okolí Pardubic, tak k němu bleskem přijedu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Kouknul bych se na pojistky, ale z hlavy nevím která, takže projet všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samdes Vloženo 6. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tak pojistky můžeme vyloučit. Projel jsem všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek2007 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Ahoj, měl jsem podobný problém na VW Golf IV 1.6 Akl, kdy mi to hlásilo nejdříve zkrat na kostru u škrtící klapky, vyměněna a nic, a k tomu to začalo hlásit zkrat na kostru u váhy vzduchu, taky vyměněna a nic. Tak jsem sehnal jednoho maniaka přes VW a ten mi řekl, že je špatná kostra na autě, ať očistím kostry(kostřící kabely ke karoserii) v motorovém prostoru. Tak jsem očistil kostry a nic. Tak mi řekl ať přijedu, že je napíchne hlavní ŘJ jestli hází chybu, tak jí napíchl a zase zkrat na kostru. Tak měl nějakou jinou ŘJ skladem, tak jí taky napíchl do auta, propojil s autem a ta chybu házela taky. Nakonec mi řekl, že je prostě někde střihlej kabel kostry v motorovým svazku. Tak jsem auto odvezl s touhle diagnozou k autoelektrikářovi, ten si ho nechal asi 4 dny, pak mi volal, že je to tak, že bych střihlej jeden kabel na kostru. Stálo mě to 1.500,-Kč za práci a závada se už neobjevila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.