jokerson Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Ahoj lidi můj první problém je ten, že se mi nerozsvítí kontrolka pásy a nevydává žádný zvuk. A druhý problém je ten že musim sundat dekl ze zrcátka u řidiče a musím vyměnit blinkr....poraď te mi prosím děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 nech si někde odprogramovat pásy.. např: http://www.cardiagnostik.cz/ a jiní najdi si návod, je to jednoduchy, akorát to vycvakneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokerson Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 dobře, dobře díkyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
česnekář Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Konektor rozpojit není problém,ale funguje vše tak jak má???Airbag atd??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Nemate nekdo navod, jak se da rozdelat držak pasu se signalizaci, taky me to zlobí, tak sem to vypl uplne pomoci VAGu, ale chtěl bych to funkčni. Určitě stači jen rozdelat ten držak a pohrat si s kontaktem. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totusek Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Mě řekni jak jsi ten držak rozebral,když to je zalisovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 (editace) Zdravím Vás, já jsem to vyřešil vyčistěním kontaků uvnitř zámku pásu. Přikládám zjednodušený postup - není to zcela "košer" - kryt zámku se musí po opravě přilepit, ale zatím to funguje. Romec Zámek - signalizace.pdf Editováno: 16. Srpen 2013, autor: Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 (editace) Zdravím Vás, posílám návod na "opravu" signalizace pásů. Není to zcela "košer", ale zatím funguje. Zámek - signalizace.pdf Editováno: 16. Srpen 2013, autor: Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda maty Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Ahojky.mam tady taky prosbu.Kolega psal nech si odprogramovat pasy ? uz ti to funguje ??? rad bych se nechal poučit.mam tentyž problem a nevim jak to kolegy myslel "" nech si odrpgram pasy. Diky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireek26 Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Asi budem prvy ale je u Octavie MR2008 predFL mozna dodatocna montaz signalizacie na vsetky sedadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 (editace) Dobrý večer. Chtěl bych se zeptat... Začalo mi zlobit "čidlo", které hlídá zapnutí bezpečnostního pásu při jízdě. Ikdyž mám pás zapnutý, semtam se mi rozsvítí(pípá) kontrolka, že nemám pás zapnutý. Dá se tahle funkce nějak vypnout, nebo jak řešit to, aby to nedělalo? V případě že se to dá vypnout, umí to někdo z mladoboleslavska? Díky za odpověď Editováno: 31. leden 2015, autor: Mr.Tvola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 lze ji odkodovat v palubaku, navod na to tu najdes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Romec,moc děkuji za super fotky. Udělal jsem to přesně tak a pás zase funguje jak má.Není třeba nic kupovat, ani odpojovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityend Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 V 15. 8. 2013 na 13:52, Romec napsal: Zdravím Vás, já jsem to vyřešil vyčistěním kontaků uvnitř zámku pásu. Přikládám zjednodušený postup - není to zcela "košer" - kryt zámku se musí po opravě přilepit, ale zatím to funguje. Romec Zámek - signalizace.pdf Taky díky, Romec, za super návod, udělal jsem to taky podle něj a mám opraveno..a ušetřeno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Zdravím, nemáte někdo schéma zapojení kontroly pásu řidiče v OII před FL? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Nikdo nepomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 V dílenské příručce to není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Bohužel DP neobsahuje elektrická schémat, alespoň ta co mám já ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 A na co je potřeba schéma zapojení pro 1 vypínač se dvěma dráty? To chceš dodělat na sedačku spolujezdce?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Takže jsem zapátral na NETu a nakonec jsem si potřebné schéma stáhnul. Dík za naťuknutí od Pawouka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Ahoj, mam dotaz, i kdyz jsem pripoutana, tak mi kontrolka hlasi ze pripoutana nejsem, kdyz s tim zahejbluju tak to ma chvilku prestane, ale za chvilku to zacne jecet znova. Neda se to nekde odpojit? Nebo se z toho fakt zcvoknu diky iva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Pres diagnostiku se da vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Presne tak. Pripadne mene elegantni reseni, proste vypoj konektor pod sedackou. (Hlavne ne ten zluty, to je airbag. Je to ten malinky cerny konektor.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Nevim jestli je mene elegantni, kdyz to nejni videt :-D dulezity je ze to prestane. Uz jsem vykoukala ze cim je vetsi teplo v aute tim je to castejsi. Nekde jsem cetla ze to je zaneseny prachem. Jde to pry vycistit ale musi se to rozlousknout a uz to nejde zpet, musi se to slepit a nebo cele vymenit. Nezkouseli jste to nekdo? Je to hodne tezky? ;-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 V 31. 5. 2018 na 21:25, LucasCZE napsal: Presne tak. Pripadne mene elegantni reseni, proste vypoj konektor pod sedackou. (Hlavne ne ten zluty, to je airbag. Je to ten malinky cerny konektor.) A poradis mi prosim u toho bezvadnyho elegantniho reseni jak ten konektor odpojit? Asi milion pokusu a musela bych tu sedacku vzteky ukopnout prinejhorsim ten kabel ustipnu a je pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.