Piaggio Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) nikto este nelisoval naboj z loziskom inak ako cez vonkajsi kruzok ,ze opravujem vnutorny Editováno: 28. Březen 2010, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qmira Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Zdravim,tak jsem vymenil predni lozisko vcelku uspesne ale nepodarilo se mi zajistit ten pojistovaci krouzek,nakonec mi praskl tak sel ven.Co na to rikate vypadne to s tehlice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 řekl bych, že to není dobré, ale z těhlice nevypadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qmira Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Docela me to zarazilo takove nejake zajisteni,radeji bych tam videl segrovku ci neco podobneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
interceptor Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Teď když jste mě tady tak nahlodali, tak jsem začal jezdit bez rádia a poslouchat a opravdu už nějaké kolo hučí, jen nejsem schopný identifikovat které. Slyším to ale jenom na neutrál, jinak to přehluší motor. Zdravím,já mám stejný problém,mám Fabii 1.4.MPI.Po váměně silentbloků či jak se to píše jsem začal slyšet zvuky jak v ponorce.De to z předních kol,ale jak se snažím sebevíc nezjistím nic.Při rychlosti nad 50 km to začne.Jak to vleze do uší jako bych nechtěl slyšet nic jiného.Je to noční můra a děs. Mám najeto cca.72000km.Asi se z toho potento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 taky mám s ložiskama bohatou zkušenost.. bestie jedny, jednou mi na autě vydrželo tak 5tis. km, dle mechanika se mu vrátilo víc lidí a dle dodavatele špatná série, měnil to všem zadarmo, a pak odcházeli po cca 50tis. km, asi v tom hrají roli i naše otřesný silnice a to nevymetám každou díru, snažím se žádnou, ale jsme v ČR a každej asi ví, jak to u nás vypadá.. to interceptor.. jj to bude s největší pravděpodobností ložisko, mě třeba hučelo mezi 60km/h až 90km/h.. pak už to bylo docela výrazný a taky při změně stran, "zatáčení" buď, doleva, nebo do prava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Zdravím, hledal jsem na fóru a tohle je příspěvek starý 3 roky a nevím jestli to bude stejný.. Chtěl bych se zeptat kolik by asi tak stála výměna ložiska v servise (ne Škoda servis), výměna pneu už na letní a geometrie dohromady? Mám totiž kola do A a auto na silnici lítá jak chce a k tomu táhne do strany..pneu mám sjeté zevnitř, takže bych to rád měl normální. Jinak, ložisko mám své, ale neumím to vyměnit a garáž kde bych se do toho aspoň zkusil pustit, to taky nemám..:-D A ještě otázka, pokud si nechám měnit ložisko tak jestli tam oni musí nějáký dát nebo vezmou to který mám já? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Doma ho jen tak nevymenis,v neorigo servisu APM byla vymena za 650kc,prehozeni pneu tak 300-500 zalezi na servisu a geoska radeji origo servis stala 650kc v neorigo 500kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Díky. No když jsem byl jen kvůli geometrii, tak po mě ve škodovce chtěli 900. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Lozisko prvovýroba FAG 1000,- práce v neorigo servisu 500,- ložisko koupeno u uživatele SEBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 tak to mě pomalu čeká taky už 3/4 roku při zatačení doprava si pískne tak jsem hned koupil nový ale doted se mi valí v regale....nějak sem se ještě nedokopal k výměně :-)))))))) hold když to není úplně tragický tak se nedonutim :-))))) to někam dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 tak to mě pomalu čeká taky už 3/4 roku při zatačení doprava si pískne tak jsem hned koupil nový ale doted se mi valí v regale....nějak sem se ještě nedokopal k výměně :-)))))))) hold když to není úplně tragický tak se nedonutim :-))))) to někam dát Jo to jsem na tom stejně.. A Pitris, ložisko mám svoje ze skoda-dily.cz mam druhovyrobu..mam ho i na levy straně a je v pohodě. Jenže v tom neorigo servise nemám jistotu, že tam hodí to moje.. nebo jim mám věřit..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 ja jezdím do servisu ke kámošovi, u něj mám jistotu že mi tam dá to co si donesu.Ložisko mi dělal na počkání.Ted mi začalo hučet na druhé straně tak se za ním musím vypravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 ja jezdím do servisu ke kámošovi, u něj mám jistotu že mi tam dá to co si donesu.Ložisko mi dělal na počkání.Ted mi začalo hučet na druhé straně tak se za ním musím vypravit. To je nejlepší.. taky mám kámoše, ale ne v servisu..a chtěl jsem to mít všechno jedním vrzem..než nejdřív tohle a pak tamto a nakonec to..ale jistota je jistota, takže to nejspíš udělám podle původního plánu a všechno postupně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Cus lidi, potrebuju radu. Mám fabii 1,4 mpi, kdyz jedu rychlejs, tak nad 40 a vejš, tak mi huči pravy kolo, ale jen při zatočení do prava a to s plynem nebo bez plynu. Bude to ložiskem??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 (editace) Cus lidi, potrebuju radu. Mám fabii 1,4 mpi, kdyz jedu rychlejs, tak nad 40 a vejš, tak mi huči pravy kolo, ale jen při zatočení do prava a to s plynem nebo bez plynu. Bude to ložiskem??? Díky Většinou to dělají ty ložiska :-) na fóru máš spousty věcí kde si to ověříš. Mě třeba píská když zatáčim při víc jak 40, mám ho zadřený. Editováno: 20. Únor 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Většinou to dělají ty ložiska :-) na fóru máš spousty věcí kde si to ověříš. Mě třeba píská když zatáčim při víc jak 40, mám ho zadřený. Vymenim to sám? kdyz to bude s nábojem? nj ale ze to huci jen na jednu stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Vymenim to sám? kdyz to bude s nábojem? nj ale ze to huci jen na jednu stranu Vždy odchází dříve ložiska na pravý části vozidla. Když při jízdě zatočíš doprava , tak odlehčíš pravou stranu, takže pravý kolo není v zatížení, tudíž nemusí hučet ložisko. Sežeň si 36-tku, dvanáctihran ořech na golu, odmontuješ matici na náboji, před tím sundáš třmen s destičkami a měl bys to vyměnit sám, jen dodržet postup při dotažení, viz DP.Asi tě nemine nová matice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 (editace) Vždy odchází dříve ložiska na pravý části vozidla. Když při jízdě zatočíš doprava , tak odlehčíš pravou stranu, takže pravý kolo není v zatížení, tudíž nemusí hučet ložisko. Sežeň si 36-tku, dvanáctihran ořech na golu, odmontuješ matici na náboji, před tím sundáš třmen s destičkami a měl bys to vyměnit sám, jen dodržet postup při dotažení, viz DP.Asi tě nemine nová matice. Golu mam :-) ja jen jestli tam neni nejaká mrd*rna , loni jsem delal pakny a to byl trosku porod, tak se ptam. Takze kdyz psundam matku a celisti tak to jde dobre dolu? Abych zas nepotreboval nejakej stahovak atd. Editováno: 20. Únor 2011, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Já to nemám kde dělat, tudíž to neumim :-D ale zkusil bych to rád někdy..:-D jak se dá dostat ložisko z těhlice ven?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 máte v tom trochu hokej :-))) navod tady je i s fotkama ... a je potřeba stahovák jinak ho nevylisujete z těhlice :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 (editace) máte v tom trochu hokej :-))) navod tady je i s fotkama ... a je potřeba stahovák jinak ho nevylisujete z těhlice :-) to jsem nechtel slyset :-( mam stahovak kterym jsem sundaval buben na zad. naprave, tim to asi nedam :-( hod sem odkaz na návod, nemuzu to nalezt Editováno: 20. Únor 2011, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 (editace) byl jsem sice línej ho hledat ale jeto otazka dvou minut :-)......mrkni sem Editováno: 20. Únor 2011, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Na vyndani nepotrebujes stahovak to normalne vymlatis trubkou s o trochu mensim prumerem,horsi je to nalisovat to se musi presne,rovne dokud nezaskoci zajistovaci perkovy ozubeni,doma to radsi nedelej a nech si to vymenit u nejakeho soukromnika me to stalo 600 v neorigo a u kamose 400kc v servisu. Nestoji to za to znicit novy lozisko za 15stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 vlasto??trubkou???? to sem vubec neslyšel :-))))) to už zbejvá ještě majzlik :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.