Garnett23 Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Může mi někdo doporučit výbojky na Superba II 2008 rok výroby, čeká mě výměna, koukal jsem na ty strašlivé ceny. Rád bych si nechal doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Osram ,Philips , rada základná , ak nekúpiš falošné nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) Za mě bohatě a s přehledem stačej obyčejny NO NAME , ve finále se to liší stejně jen polepem - vzhledově a fyzicky nikoliv ..... http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/15-1-Xenonove-vybojky Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Ja mám tie čo sú inzerované na predošlej stránke a zatiaľ fungujú 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garnett23 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Děkuji za typy, podívám se a něco vyberu. Předpokládám že do Supa jdou tuším d2s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Nepředpokladej ale věď že pokud jde o SII tak d1s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Mám objednané nové výbojky 5000K (kamarád má na SII 6000K a ty jsou prý špatné za snížené viditelnosti). Je opravdu výměna tak jednoduchá jak je psáno v předchozích příspěvcích nebo se musí na něco dávat pozor? Nemáte někdo fotky při výměně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 je to tak jednoduše rychle přehozený , že to nikdo nestihne vyfotit ! 6000 svítí naprosto v poho .... pouze barevnej efekt je až 8000 a víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 nuz, nie je to az tak jednoduche. ja som zlomil dva uchyty. povodne vyboky mali paticu s plastom a nove boli cisto kovove. a 6000K svietia v dazdi fakt naprd. od vyroby sa davaju zvycajne 4300K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Jel jsem se Superbem II v dešti (v mlze) co má výbojky 6000K a bylo opravdu špatně vidět. Proto jsem objednal 5000K a uvidím jaký bude rozdíl proti těm orig. 4300K. Snad se mně výměna podaří bez ulomení těch úchytů..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Ja mám tie čo sú na strane 2. Je tam aj porovnanie so 4300K. Cena vyhovujúca a svietia OK. Keď sa výmena robí s citom nie je čo posr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWYMRONE1 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Prosím poradte mi někdo jaký typ výbojek do originálních xenonů škoda octavia 2.Jedna mi odešla a chci objednat nové,ale na trhu je jich tolik ,že opravdu nevím co koupit a hlavně aby tam 100% šly.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Pánové prosím o radu, přestala mi svítit xen. výbojka, tak jsem objednal novou a po výměně opět nesvítí a navíc nesignalizuje prasklou žárovku. PC neříká nic a trafo je vařící, máte nějaký typ, případně číslo trafa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Tak jen pro zajímavost trafo bylo plné vody, nevím jakým způsobem se tam dostala, ale voda má své cestičky. Vyměněno a vše bez problémů, jen to prc.ní okolo, nárazník dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 U starších světel bývá problém v těsnosti krycího skla.neopravitelné..takže pozor na opětovnou závadu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs pitrs 710 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 zdravim poradi nekdo jak vymenit xenon vybojku u supa 2 krok po kroku mam ho kratce a do draheho servisu se mi nechce dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 (editace) demontáž:Sundáž gumovej kryt odpojíš přívodní kablik do trafa vybojkyotočíš vybojkou o 1/4 otáčky nevim ted jakym směrem vytáhneš venrozevřeš plastovej věnec montáž : opačně od dola hore ,, přístup nadstandartně velkorysej ještě si to nedělal , dávám ti 2-3 minuty na kompletní provedení Editováno: 6. Listopad 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Tak jsem včera provedl také výměnu výbojek za nové OSRAM 4300k. je to velký rozdíl a teda co mě udivilo - 3minuty práce a obě výbojky vyměněný - takovej luxusní přístup má málokteré auto, když si vzpomenu jak jsem se s tím pral u kamarádova Superba I, kde se má správně sundat nárazník, ale jde to i s ním, tak super. Druhá věc - tuto výbojku jsem vyndal a o firmě nenašel nic, jen mě překvapuje že to je Made in CZ ? Znáte někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Ja tam dal vybojky ze SIII D3S jinak neznam. Ale svetla se montujou v CR. Nebo to nekdo menil. Nejlepsi pristup ma OII. To se mi na ni libilo oproti SII. Kdyz jsem resil reklamaci blatniku,tak jsem jeste vycistil projektor. A po naskenovani QR kodu ti to nic nenaslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 a D3S tam jsou dostat ? Patice je stejná ? QR kód napíše akorát: ELKOMP Kroměříž :-) mě šlo spíš o to jestli jsou to dobré výbojky nebo nějakej šunt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Tak sám sebe doplním - tyto xenonové výbojky jsou prvomontáž z fabriky pokud tam teda byly od roku 2010 a 266000km, to teda mají výdrž a na druhou stranu se nedivím, že už moc nesvítily :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 (editace) On 8/29/2017 at 9:17 AM, CentriFUGA said: a D3S tam jsou dostat ? Patice je stejná ? QR kód napíše akorát: ELKOMP Kroměříž :-) mě šlo spíš o to jestli jsou to dobré výbojky nebo nějakej šunt :-) Neviem, ktory MD ma @N@pster, ale SII ma do MD 2013 D1S od MD 2014 D3S .... MrGoogle: D1 and D3 bulbs: Aside from being just a bulb, these bulbs are easily distinguished by the metal box attached to the actual glass bulb itself. The metal box is an 'igniter' which is generally built as a seperate piece in D2 and D4 systems. These bulb types are much more expensive than its D2 / D4 counterparts for this reason (and also because the other bulb type is more common). There are 2 main differences between D1 and D3 bulbs. First is the voltage required to operate the bulb: D1 bulbs operate at 85V while D3 bulbs operate at 42V. Secondly, D3 bulbs are newer more environmentally friendly versions of D1 bulbs; D3 bulbs are mercury free. Because of these differences, D1 and D3 bulbs cannot be interchanged UNLESS their ballasts are replaced with the corresponding bulbs (you cannot mix components from 2 systems together). Editováno: 30. Srpen 2017, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Mam 2009 a 2010 a do obou jde. Netvrdim,ze plug&play,ale bez vetsich problemu. Jen ten plastovej bazmekt se musi upravit. Mam je tam uz pul roku a v druhym cca 2roky a bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Ale ved s upravami to pojde, ale je to zbytocne.... DS3 ma len menej ortute ako DS1 a inu paticu, obe svietia rovnako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Ahojte akurat chcem vymenit vybojku na superbe a otocim do jedneho boku aj do druheho boku a nejde to vobec vybrat kde moze byt problem alebo ako nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.