Publikováno Květen 3, 201213 r Zdravim. Prosim vas kolik teplotnich čidel je v škoda superb I ? Porad menim jen to jedno 4 pólove co se nachazi u strany ridice hned pod hlavnim ventilatorem s viskospojkou. Termostat je ok ,ale porad mi auto hlasi na vagu chybu s teplotnim cidlem 17664.... kdyz ho vymenim tak funguje normalne klima a druhy elektricky ventilator ,ale je nefunkcni do roka 2x kdyz je nad 4C a porad kupovat nebo reklamovat jedno cidlo mne nebavi. kamos rikal ze je tam jeste jedno cidlo u termostatu ale nejak ho nevidim nevite nekdo poradit kdo to zazil taky??
Květen 3, 201213 r Stáhni si dílenskou příručku. Najdeš tam víc užitečných věcí které se ti budou někdy hodit.
Září 25, 201212 r Nazdárek chlapi, na přístrojové desce a v ukazateli teploty pod rádiem mi nesvítí teplota. Není možné, že je jen někde vypadlý kabel nebo něco? Nedávnou jsem vyměňoval nárazník přední na 2.5 TDi 2006 Superbu I a od té doby to nejde. Díky za info.
Říjen 9, 201212 r Já to měl u známého v servisu. A nevíš kde ho najdu? Upraveno Říjen 9, 201212 r od žralok Citace předchozího příspěvku !!!
Říjen 9, 201212 r Je vidět skrz dolní mřížku v nárazníku nebo když otevřeš kapotu a podíváš se tak je před chladičem.
Říjen 9, 201212 r Jak vypadlé. To čidlo je tam nasazené v držáku. Spíš zkontroluj jestli je zapojené a jde k němu proud.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.