Boumik Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) Vím,že u mého superba šlo vypnout pípání při otevírání kufru nebo zapnout zavírání čudlíkem ovladače...Dá se ještě něco vylepšit,když už je k dispozici kabel s diagnostikou? Můj Superb je tu: Díky Veškeré úpravy a změny v kódování jsou na vlastní odpovědnost a nebezpečí každého uživatele!!! Editováno: 21. Listopad 2016, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Zajímalo by mne, zda jde vypnout otevírání kufru u SII. (ptevírání - to že se kufr u twindoor nejen odemkne ale otevře dokořán) Omylem jsem zmáčknul otevření kufru (v bundě), a auto stálo hodinu před hospodou s otevřeným kufrem dokořán. Když bych odemkl auto, samo se za chvíli zamkne. Ovšem kufr se rozglábí a sám se nazavře. Ba do něj ještě naprší, nemluvě o tom, že mi z kufru ukradne kdokoliv cokoliv. Jde to naprogramovat nějak variabilně? Jakkoliv jinak ? ...třeba že bych na otevření kufru musel zmáčknout ne jednou ale třikrát či něco podobného. Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Otevře se jen po dlouhém podržení, ne po zmáčknutí tlačítka.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Austin: melo by to urcite jit vypnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Boumik: ide vypnut pipanie pri otvarani kufra pri kombi. Vypnutie pipanie pasov, kontrola ziaroviek a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 nechcem zakladat novu temu, mal by som par otazok (mam VCDS 10.6.4): 1. ako je mozne vypnut kontrolu vypalenych ziaroviek? 2. je mozne nastavit dlhsi interval pre ostriekanie xenonov? teraz to mam kazdy 5 krat. 3. je mozne pri dennom svieteni uplne deaktivovat ostrek svetiel? v long coding som to nasiel, ale nefungovalo to. 4. nejake dalsie tweaky? Dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 1. ne jen přizpůsobit odběry(VAGem nelze) 2. neřešil jsem 3.ano(opět se musí nastavit světla tak jak má být a opět VAGem nelze) 4.....modifikace maxi-dotu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Teď mě tak napadá, nedají se přidat nějaké informace na zadní display? Třeba, že by tam běžel název hrající skladby či naladěné stanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Tak to by bylo dost dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 ale to by mohol byt celkom task, dostat do hodiniek a teplomera nazov skladby. to by som si pozrel aj ja. Ferdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braxa Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Jo to by byla paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Mě právě přijde ten display dost nevyužitý, problém ale je v tom že, display fyzicky nic jiného nezobrazí Což mi při položení dotazu jak si nedošlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Zkoušel někdo zapnout XDS? Je to jenom "příprava" na funkci a nebo je možné reálně XDS aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Ve vDCS tematu je psane ze to xds se da aktivovat i ne na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Mě ho Ferda zapl na 3,6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 A jaký to má smysl, když máš haldex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 mě ho taky ferda zapl, divil by ses, ale auto se tolik nenaklání do zatáček pod plynem... docela mně ten rozdíl překvapil - i na haldexu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 A šlo by to zapnout i na mé 1.8 TSI+ DSG v základní výbavě Comfort, nebo to nejde všude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 jo mělo by, jde i u TDI bez problému.. poznat to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Chci se zeptat,jde přes diagnostiku nastavit citlivost servořízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Lze přehrát jinou charakteristiku. Jinak XDS lze zapnout od určitého software bez ohledu na motorizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Dobrý den. ferda25 Vy to umíte přehrát aby jsem měl řízení trochu tužší? A co to XDS mám 2.0 TDI CR 4x4 to by také šlo? Dík. . Editováno: 27. Květen 2014, autor: dominikg Necituj přímo předcházející příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Už se to tady někde řešilo, ale už někdo vychytal odskok kufru u lift/sedanu u nastartovaného auta buď DO nebo spešl tlačítkem? Tohle mi dost chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 umi nekdo u combi udelat na d.o i zavirani kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 (editace) To není problém. Editováno: 14. Červen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.