Publikováno Květen 8, 201213 r Vím,že u mého superba šlo vypnout pípání při otevírání kufru nebo zapnout zavírání čudlíkem ovladače...Dá se ještě něco vylepšit,když už je k dispozici kabel s diagnostikou? Můj Superb je tu: Díky Veškeré úpravy a změny v kódování jsou na vlastní odpovědnost a nebezpečí každého uživatele!!!
Listopad 11, 201212 r Zajímalo by mne, zda jde vypnout otevírání kufru u SII. (ptevírání - to že se kufr u twindoor nejen odemkne ale otevře dokořán) Omylem jsem zmáčknul otevření kufru (v bundě), a auto stálo hodinu před hospodou s otevřeným kufrem dokořán. Když bych odemkl auto, samo se za chvíli zamkne. Ovšem kufr se rozglábí a sám se nazavře. Ba do něj ještě naprší, nemluvě o tom, že mi z kufru ukradne kdokoliv cokoliv. Jde to naprogramovat nějak variabilně? Jakkoliv jinak ? ...třeba že bych na otevření kufru musel zmáčknout ne jednou ale třikrát či něco podobného. Díky za reakce.
Listopad 18, 201212 r Boumik: ide vypnut pipanie pri otvarani kufra pri kombi. Vypnutie pipanie pasov, kontrola ziaroviek a podobne.
Únor 5, 201312 r nechcem zakladat novu temu, mal by som par otazok (mam VCDS 10.6.4): 1. ako je mozne vypnut kontrolu vypalenych ziaroviek? 2. je mozne nastavit dlhsi interval pre ostriekanie xenonov? teraz to mam kazdy 5 krat. 3. je mozne pri dennom svieteni uplne deaktivovat ostrek svetiel? v long coding som to nasiel, ale nefungovalo to. 4. nejake dalsie tweaky? Dakujem za rady.
Únor 6, 201312 r 1. ne jen přizpůsobit odběry(VAGem nelze) 2. neřešil jsem 3.ano(opět se musí nastavit světla tak jak má být a opět VAGem nelze) 4.....modifikace maxi-dotu
Květen 14, 201411 r Teď mě tak napadá, nedají se přidat nějaké informace na zadní display? Třeba, že by tam běžel název hrající skladby či naladěné stanice?
Květen 15, 201411 r ale to by mohol byt celkom task, dostat do hodiniek a teplomera nazov skladby. to by som si pozrel aj ja. Ferdo?
Květen 15, 201411 r Mě právě přijde ten display dost nevyužitý, problém ale je v tom že, display fyzicky nic jiného nezobrazí Což mi při položení dotazu jak si nedošlo.
Květen 18, 201411 r Zkoušel někdo zapnout XDS? Je to jenom "příprava" na funkci a nebo je možné reálně XDS aktivovat?
Květen 20, 201411 r mě ho taky ferda zapl, divil by ses, ale auto se tolik nenaklání do zatáček pod plynem... docela mně ten rozdíl překvapil - i na haldexu
Květen 26, 201411 r Autor A šlo by to zapnout i na mé 1.8 TSI+ DSG v základní výbavě Comfort, nebo to nejde všude?
Květen 26, 201411 r Lze přehrát jinou charakteristiku. Jinak XDS lze zapnout od určitého software bez ohledu na motorizaci.
Květen 27, 201411 r Dobrý den. ferda25 Vy to umíte přehrát aby jsem měl řízení trochu tužší? A co to XDS mám 2.0 TDI CR 4x4 to by také šlo? Dík. . Upraveno Květen 27, 201411 r od dominikg Necituj přímo předcházející příspěvek.
Květen 27, 201411 r Už se to tady někde řešilo, ale už někdo vychytal odskok kufru u lift/sedanu u nastartovaného auta buď DO nebo spešl tlačítkem? Tohle mi dost chybí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.