Přejít na obsah

Zapojenie mono zosilnovaca SAL 100W HIGH IN VSTUP + 2 repro


Doporučené příspěvky

Dobry deň. Chcel by som sa vás opýtať ako mam zapojiť zosilňovač SAL 100W 1 kanal ktorý ako som zistil nema LOW input ( RCA vstup ) iba High INPUT ( 1 vstup plus a minus ). Chcem zapojiť na neho subwofer. Z radia mam 4x 52W, mam aj RCA kabel aj vystup z radia. Neda sa tento kabel použiť pri napajani HIGH IN ?.. Dalšia otazka ako zapojim na vystupy z radia pre repraky ( zadne, pravy+,- a lavy +,- )aby som zapojil tento zosilovač k subwoferu + 2 repraky.

post-42037-0-70187000-1336908792_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prepač asi sme na nepochopili :) to mi je jasne že keď je to monoblok taak tam pripojim len SW. viem že ten HIGH vstup sa zapaja na repro. ale proste možem zobrať z jedneho repraku plus a z druheho minus tak aby hrali aj repro . tz. že + - +- ktore idu ku zadnym repro rozdelim + na 2x a minus na 2x čo vznikne + - + +- (zapojednie do mostika ) aby repro hrali dalej z radia a ten SW išiel cez tento zosik??? ... a viem že to je šmejd neuvedomil som si, keď som kupoval , že existuje niečo take že nema RCA vstup..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...