Červen 13, 201213 r Autor Jo, našel jsem na Praze 6 nějakýho týpka, co prodává všechny volanty za docela dobrý ceny, 4000 - 5700 kč, podle výbavy volantu.. ale momentálně na volant nejsou peníze
Srpen 13, 201411 r Chlapi, měl bych k sedačkám asi lama dotaz.. Uvažuju o výměne sedaček do F1 combi předfacelift (vzadu jsou třímístné dělené 2/3) dát sedačky z FII. Díval sem se na zadní FII a připadají mi jinak vykrojené než mám v F1. Dotaz tedy zní můžu nahradit sedačky v F1 jakýmikoliv sedačkami z FII předfacelift i facelift z krátké nebo kombi? Půjde to jen namontovat, nebude nutné něco upravovat? Dík
Září 8, 201410 r Chlapi, měl bych k sedačkám asi lama dotaz.. Uvažuju o výměne sedaček do F1 combi předfacelift (vzadu jsou třímístné dělené 2/3) dát sedačky z FII. Díval sem se na zadní FII a připadají mi jinak vykrojené než mám v F1. Dotaz tedy zní můžu nahradit sedačky v F1 jakýmikoliv sedačkami z FII předfacelift i facelift z krátké nebo kombi? Půjde to jen namontovat, nebude nutné něco upravovat? Dík Pokud použiješ sedačky z FII před faceliftem, tak tam sednou bez problémů. Okraje jsou měkké a uhnou. Neboj, je to ověřené a je jedno, jestli krátká, nebo combi. Ale FII FL má jiné rámy zadních opěr a bez úprav to nepasuje. A i tak to potom drnčí.
Září 9, 201410 r Díky moc za info! Je dobré vědět, že tudy cesta nevede Viděl už sem nějaké nabídky FII naživo a nepřevědčily mě. Zůstanu u verze sedaček F1, jen najít ty správně vybavené a hlavně v dobrém stavu. Škodě zdar
Září 9, 201410 r Díky moc za info! Je dobré vědět, že tudy cesta nevede Viděl už sem nějaké nabídky FII naživo a nepřevědčily mě. Zůstanu u verze sedaček F1, jen najít ty správně vybavené a hlavně v dobrém stavu. Škodě zdar V zadu nesedíš a dobře si dej nějakou raketu Třeba z OII jako mám já (je tam trošku úprava ae stojí to za to)
Září 9, 201410 r Čoveče vzadu vůbec ne, ale tudle sem jel po letech ve svým autě coby spolujezdec a řeknu ti, ta sedačka oproti řidičové, nebe a dudy
Září 10, 201410 r jj to ti věřím, v O se mi sedí taky dobře. No jednou na výměnu sedaček vč. toho okolo - celého auta - určitě dojde
Září 11, 201410 r kluci a zeptám se takhle...F1 měla polohovatelné hlavové opěrky...F2 nemá..nebo ano?jestli nemá šli by polohovatelné opěrky hlavy z F1 do F2?a jak by to vypadalo?Nebo třeba z pola....
Září 11, 201410 r Ano, FI mela polohovatelne operky hlavy,... ale enom ve predu a u sedacek vyssi vybavy operky z FII by nespis taky sly, zalezi na rozteci no
Září 11, 201410 r jojo..to vím že vyšší výbava F1 měla polohovatelný opěrky hlavy...a F2??ta dle mě nemá..tak právě myslím dát z F1 do F2..u mě roomstra:-)
Září 11, 201410 r Ahoj já mám dvojkovou Fábii po fl.a mám tam opěrky daný z jedničkový Octávky.Jdou tam i z jedničkový Fábie zkoušel jsem je z tátovy.Z jedničkový fábie jsem nesehnal a kamarád se mi nabídnul jestli nechci zadarmo právě z Octávky.Jediný problém u obou opěrek je jiný drážkování výškového posuvu opěrky.Ale chtěl bych časem sehnat právě z jedničkový Fábie.Ale nic se neklepe a spokojenost veliká.Před tím byla hlava pořád v předklonu a hlavně jsou polohovatelný. :-) Upraveno Září 11, 201410 r od Mišule
Září 11, 201410 r Ja mam polohovatelne opierky z OII v roome ...drazkovanie posunu tiez nie je zhodne ... Musel som trosku edte upravit moznost naklonu ... Ale spokojnost
Září 12, 201410 r Kluci super...pomohli jste....co mě třeba chybí a měl jsem ve fabce je si dát opěrku za hlavu....jinak když je jiný drážkování...nepadá opěrka samovolně dolu?prostě se nasadí a drží?
Září 12, 201410 r u tych z OII nie je problem .... mam ich aj vpredu aj vzadu Upraveno Září 12, 201410 r od LUKY-007
Září 12, 201410 r Já jsem to nasunul a drží.Zkoušel jsem jí i posunout nahoru a držela taky.Samozřejmě origo drážkování by bylo určo lepší.Hlavně že to je simpli clever - opěrka jedna.
Listopad 25, 201410 r Jozzi tu u příspěvku #7 psal že F1 po FL je teoreticky ele. kompatibilní s F2 před FL. tak by mě zajímalo jakej je rozdíl mezi F1před a po FL Děkuju
Listopad 25, 201410 r pokud jde o Fl před fl a po fl je ve sběrnici , tzn v předface něco jde po canu něco po linu , v po face by melo byt už vše v canu
Listopad 25, 201410 r Klima jde až do rapidu jeden blok a komunikace stejná. Mám climatronic č.1 v ČR ve fábii 1 a jde to. Upraveno Listopad 26, 201410 r od Combi2002
Listopad 26, 201410 r jen doplním bedna topení je stejná, panel na ovládání jde použít jen z F2 a R do faceliftu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.