Publikováno Červen 9, 201213 r Ahojte.Včera jsem couval do garáže a koukám ve zp zrcátku že mi bliká světlo zpátečky.Bliká to jen když běží motor.Vyměnil jsem žárovku a stejně bliká,nevíte někdo co to může způsobovat?
Červen 9, 201213 r Autor Hm,díky ale proč to bliká když motor běží. Páč při vypnutém motoru to svítí jak má-nebliká.
Červen 9, 201213 r Vibrace motoru mužou způsobovat přerušovaní kontaktu, odpoj konektor z čidla zpátečky a propoj to natvrdo.
Červen 9, 201213 r Příteli okřídleného šípu, na vině může být i kostra, to znamená ukostření - pól. Prokontrolovat utažení matic mínus pólu v prostoru zadních světel. Radek.
Červen 10, 201213 r Autor Tak,kostra OK, ale jeden drátek k spínači zpátečky držel na vlásku a jen jsem na něho šahmul tak upadl ale upadl hned za zastrčkou takže paráda.Ale je to, po menších nervech jsem to zmák a už nebliká. Díky všem za nápady.
Červen 11, 201213 r Autor OMLOUVÁM SE ZA ZALOŽENÍ TÉMA V JINÉ SEKCI.TEN SAMÝ PROBLÉM JE POPSÁN V SEKCI ELEKTRIKA-ZPÁTEČKOVÁ SVĚTLA. SORRY.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.