Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vas pratele. Koupil jsem oktavii I kombi TDI, 2000, 81kw. Blbne mi zamykani a odemikani a nefunguje stahovacka ridice. Pujdu postupne..kdyz odemykam klicem, tak jednou vylitnou dve dvere, kdyz zmacknu podruhy tak zbyle dve..druha varianta je ze vylitne jen kufr. Kdyz strcim klic a odemknu, tak se odemkne pouze ridic. Kdyz zamykam dalkacem tak se zavre vsecko, ale levy zadni zamek po sekunde vylitne zpet. Kdyz zamknu klicem, tak za 90% zustane zamceno. Kdyz zamykam zevnitr ovladackou na dverich tak to funguje stejne jako kdyz pozivam dalkac. Stahovacka ridice byla sezrana, mechanismus sem uz vymenit, ale ovladani nefunguje, jen v motorku co ma na sobe jednotku stahovani cvaka relatko, jinak z ovladacky vsecky ostatni okna funguji. Motorek s tou jednotkou jsem mel dneska pujceni identicky a delalo to to same. VAG pise ze komfortni jednotka je v nouzaku a zavada na zamku pravych zadnich dveri, pritom vyskakujou ty leve:) Jednotku sem vyndal, prostrikal kontaktolem a zadna zmena - je to dvoupaticova jednotka, zacina tusim 1J0..ale tu jsem zatim nikdy nesehnal..mel jsem pucenou jednopaticovou, ale ta ma jinou pojistku patice a nejde tam cvaknout..

Dokazal by mi nekdo definovat problem? Ja uz sem z toho na palici..nevim jestli ma cenu rozebrat vsecky tapice a odpojit zamky, dale asi promerit kabely, ale zas netusim co do jakeho pinu na zamku ma lezt..kdyby mel nekdo dokumentaci tech pinu tak bych byl vdecen. Diky za hodnotne rady:)

chtělo by to diagnostiku, ale většinou to jsou zámky

Nebo spíš zpřelámaná kabekáž u pantů ve dveřích

• Autor

Vytrhal sem vcera vsecky kabely ze vsech dveri co delaly paseku a jednotka vyskocila z nouzaku. Uz to hlasi 'pouze' chybu komunikace se dverma ktery sem odpojil..takze ted promerit vsecky kabelovy svazky, povymenovat draty, kdyz nic, shanet zamky..achjo

to máš 2,5 generaci komfortu. Kdybys potřeboval mozky kromě LZ mám všechny ostatní.

zdar mám octavku slx 2000 1,9tdi umě s tou stahovačkou byl problém v prošoupaném kabelu v místě kde vede z dveří tunelem do sloupku tak jsem to rozebral spájel a je to cajk.

• Autor

Takze po vikendu vsecko vyreseno..secteno podtrzeno - Ve dverich ridice ve svazku pretrhane 4 ruzne kabely (mezi nimi i silove plus do napajeni stahovacky), leve zadni dvere spatna pruzinka v zamku, takze vylitaval, ale nehlasil chybu. Chybu hazel pravy zadni motorek, ktery po pripojeni zahltil sbernici a komfortka padla do nouzaku.. jen kdyby nekdo resil neco obdobneho;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.