Červenec 15, 201411 r áááá to je morbidní.Srdce mi škube jak to vidím.Supe je mi jasné že to jinak nešlo ale je to brutál chlape :-)
Červenec 16, 201411 r To víš, že mi to vadilo, přesně jak píšeš, nebyla jiná možnost Však na poslední fotce už je vidět vysavač a ty blbý piliny, co z toho byly jsou už pryč
Září 18, 201410 r jak je na tom superb a kočarek?podvozek ke kočarku?... praktikuje nekdo tuhle variantu? jde to ? proste jde superb a dite dohromady?
Září 18, 201410 r tak ten se vejde určitě :-) Neměl by být problém dát ho i na dýlku - kufr je pak lépe využitelný. Každý kočárek se ale jinak skládá, takže podrovnosti je nutné zjišťovat s konkrétním typem. Nejhorší je podle mě ten korba podvozek zvlášť, ale to je na jiné téma. Jinak k dotazu, zda jde Superb a dítě dohromady? Moc ne. Superb jako většina současných aut na trhu se totiž nedá zevnitř umýt vapkou
Září 18, 201410 r praktikuju dítě a superb dohromady už dva roky a je to v pohodě, ale je fakt, že kočárek jsem výbíral dle složitelnosti, aby mi šel dobře do kufru, takže na malé dítě, je ideílní maxi cosi mura 3, to mám odzkoušené a pak jako golfáč máme quinny zap a taky pecka, ten je uplně mrňavej, je to nejskladnější kočárek, jinak je fakt že mechanik se mi smál, když žena byla těhotná a já kupoval superba, řikal něco o tom, že známej prodavá kdyžtak citygo, kdybych měl zájem
Září 18, 201410 r Příprava na Bystřičku, tak to má být! Ale na co vozit prázdné flašky? Upraveno Září 18, 201410 r od MrChodny
Září 18, 201410 r ... každý máme na výplatu deset tisíc, k tomu měsíčně pětset za flašky a pořád nemůžem nějak vyjít
Září 18, 201410 r Me se tam uplne vpohode do kufru veslo 35tis. ks naboju 9mm Problem nebyl velikost, ale vaha
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.