_Denis_ Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Kluci, řeším problém s mým plexi budíků - hrozně přitahuje prach, na druhý den po utření je na něm zase vrstva prachu. Vina bude zřejmě na mé straně, poněvadž bylo poškrábané, přeleštil jsem jej a tím jsem asi porušil nějakou antistatickou vrstvu. Proto: Existuje nějaký roztok / napuštěná utěrka /, který by dlouhodobě, nebo ideálně natrvalo zamezil tomuto statickému přitahování prachu? Samo, na internetu je kde co, jedná se mi spíše o osobní zkušenosti. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Zkus přípravek na dioptrický brejle-samozřejmě antistatickej. Je levnej a funguje dobře. Nejideálnější je na plastový "skla". Ale co přesně to je zaznačku ti neřeknu, bo to má tatík doma-a já su v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 hele, to mě ani nenapadlo - mamka je vedoucí optiky a já se jí ani nezeptal Poptám se a dám vědět, zda z toho něco bude, popř. jak se to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 (editace) tak bohužel u nich v optice nic podobného není Nevím, zda by třeba nefungovaly antistatické přípravky pro LCD, apod. Editováno: 7. Červenec 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Taky by mělijít použít. nebo pronto proti prachu s antistatickou úpravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 (editace) Jdou koupit i antistatický spreje spešl.... Jsou dobrý, ale nevím jestli nejsou průhledný a nebude to vidět...... EDIT: Jsou průhledný, ověřeno třeba zde http://www.gme.cz/an...00-ml-p749-039/ Editováno: 12. Červenec 2012, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Já třeba na LCD monitory, televizi a v autě Bolero používám tohle: http://www.czc.cz/d-clean-cistici-roztok-na-obrazovky-lcd-filtry-3125-250ml/45257/produkt Na budíky jsem to ještě nevyzkoušel - to je výzva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 jj DODO ten používám na LCD taky, hlavně pěkně čistí...., ale to co jsem psal já, je vyloženě průmyslovej antistatickej "hmota", kterej nečistí... prostě 100% antistatik, ten čistič obsahuje spoustu čistidel a bla bla a asi jen 1% antistatik, tohle obsahuje tekutinu jako základ a zbytek je 100% anti..... rozhodně by to mělo fugovat déle (možná skoro napořád), chce to vyzkoušet, rozhodně to bude chemicky víc reaktivní, než ten tft čistič....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Jan155: super, konečně nějaký tip - díky Zkoušel jsi jej aplikovat na průhledný plast? Jak dlouho to zůstává antistatické? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Na průhledný jsem to nezkoušel, antistatický to zůstává asi dlouho (zákazníci si nestěžovali) tak to neřeším ;-) Každopádně kdyžtak pak písni jak jsi dopadl....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 OK, díky za informace - zkusím a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 To bych neco takoveho potreboval na muj dekor "klavírní lak", naprosto dokonaly vzhled, bohuzel za nejakou chvili to je osypane prachem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 (editace) zatím jsem nic nekupoval, protože po posledním přetření okenou se mi na to prach nějak nechytá, ale dekor mám stejný, čili ti rozumím - dnes vyleštím, zítra je to zase poseté prachem Editováno: 17. Srpen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.