Přejít na obsah

Antistatický roztok?

_Denis_

Doporučené příspěvky

Kluci, řeším problém s mým plexi budíků - hrozně přitahuje prach, na druhý den po utření je na něm zase vrstva prachu. Vina bude zřejmě na mé straně, poněvadž bylo poškrábané, přeleštil jsem jej a tím jsem asi porušil nějakou antistatickou vrstvu. Proto:

Existuje nějaký roztok / napuštěná utěrka /, který by dlouhodobě, nebo ideálně natrvalo zamezil tomuto statickému přitahování prachu? Samo, na internetu je kde co, jedná se mi spíše o osobní zkušenosti.

Předem díky :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj DODO ten používám na LCD taky, hlavně pěkně čistí...., ale to co jsem psal já, je vyloženě průmyslovej antistatickej "hmota", kterej nečistí...

prostě 100% antistatik, ten čistič obsahuje spoustu čistidel a bla bla a asi jen 1% antistatik, tohle obsahuje tekutinu jako základ a zbytek je 100% anti.....

rozhodně by to mělo fugovat déle (možná skoro napořád), chce to vyzkoušet, rozhodně to bude chemicky víc reaktivní, než ten tft čistič.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...