Pawouk Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Dílenská učební pomůcka Systém KESSY 85 Systém Kessy.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 paráda , díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimi.K44 Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Zdravím, chci se zeptat jestli se dá do supra s normálním startováním, odemykáním, zamykáním atd dát kessy. Popřípadě na kolik to vyjde a jestli je složitá výměna. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 (editace) Kluci mě určitě opraví/doplní, ale jiný klíček, startovací tlačítko pod volant, řídící jednotka, anténa vnitřní, anténa vnější, tlačítko kufru, jiný kliky, elektrické blokování volantu. Jednotka je myslím před spolujezdcem v palubce, kliky, tlačítko na start, tlačítko na kufr, celý propojit s přístrojovkou to bude odstrojit vetší část auta, takže bych řekl, že příplatek od škodovky 10.000,- bude o poznání menší než cena za dodělání. Někde se to snad řešilo u octavií. Jinak DP je zde. Editováno: 9. Červenec 2012, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Jake je to kessy,co se tyce srovnani s normalnim klickem.Je to pohodlnejsi,nezlobi to? Pokukuji po jinem Supu a nektere to maji,nevim jestli to chtit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 http://cs.autolexicon.net/articles/system-kessy-keyless-access/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Já jsem s tím spokojený, jen když je slabší baterie v klíčku, nechce se odjistit zámek a rozsvítit palubka. Po výměně baterie jež bez problémů. Zvykl jsem si na to rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Jo kessy je pecka jen Ti nesmí někdo odejít z auta s klíčem při zapnutém motoru a Ty to zjistíš o x kilometrů dál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Mě to píše při rozjezdu Klíček nenalezen. A už když mám klíče na stole vedle auta, cca metr, tak má kecy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 No zjistíš, že tento stav lze vyvolat a auto pojede dál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 To jo, jede, ale zapípá a napíše zprávu. Zatím jsem jim neujel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) Jo kessy je pecka jen Ti nesmí někdo odejít z auta s klíčem při zapnutém motoru a Ty to zjistíš o x kilometrů dál. A co se pak stane? Musis se vratit asi,protoze bez klicku nemuzes zamknout a kdyz ho chcipnes(to doufam jde) tak uz nenastastartujes.A jak se to chova,kdyz jsou nablizku oba klice? Editováno: 27. Srpen 2013, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Právě, že nesmíš vypnout motor a vrátit se...další start již nebude možný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Když jsou v autě oba klíčky tak to je jeno, kdo první odemče, odemče celý auto a start funguje taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Tak tak já jsem s Kessy taky spokojen na max je to super věc :-)jediné co mě mrzí tak je že musím vytáhnout klíč když chci aby se sklop. zrcátka nevím proč to nejde že bych přidržel palec u zamčení na klice okan se dotáhnou když tam nechám prst déle ale zrcátka nic :-( ale jinak můžu doporučit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Ahoj, ví někdo jak u Kessy zamknout nastartované auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Jasně, otázka je, jestli jde pak odemknout... Ale co to zkusit mechanicky? Odendej záslepku zámku na dveřích u řidiče, vsuň klíček s zamkni. Pak to můžeš ještě zamknout tak, že stáhneš okno u řidiče, zamkneš vnitřním zamykáním prostrčenou rukou oknem a ťukneš do zavírání okna, které vyjede nahoru. Ale odemknout to půjde podle mě jen opět zámkem u řidiče. Raději bych si při pokusu nechal otevřené okno a zkusil to nejdříve odemknout. Ale už na O1 to dálkou odemknout nešlo, pokud byl klíč ve spínačce. Fuj to jsem se zapotil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Dálkové ovládání je při zapnutém zapalování vyřazeno z provozu, takže fígl jako občas dělám u fabky, že nechám v zimě běžet auto, zamklé druhými klíči udělat nejde. Klíčem by to zamknout jít mělo, ale oddělávat kvůli tomu záslepku, to je zbytečná drbačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Ani kdyz se odkoduje pri zapnutem klicku neprijimat signaly od DO ? (nevim jak je to tam napsane, ale neco v tom smyslu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 To nevím, musel by někdo zkusit. Ale nebylo by to špatné, už jen proto, že by se dalo otevřít odskokem malé víko kufru. Tahle možnost mi totiž u lift/sedanu chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Zkusim to a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Takze v BSG (09) je potreba zaskrtnout Byte 4, bit 2 (Remote Control with "Terminal 15 ON" inactive) a pak muzete pouzivat tlacitka na DO ikdyz je nastartovany motor. Hodi se kdyz ma clovek kessy a auto muze byt nastartovane a zamkle zvenku. Bohuzel klika dveri nereaguje na odemykani/zamykani coz bych uvital vic nez dalkovy ovladac. Ale mozna to taky nekde pujde aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 dobrý, super rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Tak dnesni problém s kessy, prijdu k autu klicek v kapse, chytnu za kliku dveri a auto se otevre, sednu nastartuji a jedu. chcipnu to volant se zamkne když otevřu dveře, vypne se radio, vystupuji, zaviram dveře, ty se zabouchnou a bez jakéhokoliv dotyku dveri se auto zacne zamykat a odemykat, dokud neodejdu dostatecne daleko. Jakmile prichazim zpatky a chytam kliku uz nejde odemknout popotazenim za kliku, musim pouzit kliku. Sednu za volant, a auto ohlasi klicek nenalezen. Ja však slpanu na brzdu zmacknu start cudlik a auto naskoci a v pohode jedeme dal. Takto se to opakuje od zacatku znova pokud auto třeba dve hodiny na me ceka zamcene. Pokud bych to zopakoval hned znova tak se problém opakuje a nemuzu se přes kliku dostat do auta. Diagnostika nehlasi zadnou chybu. Auto mam ale brutalne zasrane od soli, kliky jsem však pro jistotu ocistil. Pokud lezu do auta přes stranu spolujezdce tam je vsecko uplne ok. Poradte dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Já jsem s tím spokojený, jen když je slabší baterie v klíčku, nechce se odjistit zámek a rozsvítit palubka. Po výměně baterie jež bez problémů. Zvykl jsem si na to rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.