xpitris Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Ahoj, potreboval bych vedet jakou BCM jednotku je potreba pro Superb II MR2008 v pripade ze chci dodelat denni sviceni. Jednou uz jsem mel auto v autorizovanem servise a ti mi rekli ze 1K0937087K sice podporuje denni sviceni, ale neni pro xenony. Ted tady mam na vyber z ..087D a ..087E. Nechci zase skoncit se spatnou jednotkou a rozebranym autem. V aute mam multifunkcni volant, zadni LED svetla, predni bi-xenony, mlhovky s dennim svicenim, atd. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2Tall Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Ahoj chtěl bych se poptat jaký kod jednotky to nakonec byl, aby ti to správně svítilo a fungovalo. Ty LEDky vzadu jsou orig. ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Pokud jsou v autě xenony tak se jednotka měnit nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2Tall Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 aha, xenony tam mám a údajně to nejde. Můžeš mi prosím tě na sebe poslat číslo, ozval bych se ti. Nebo, jestli víš o někom kdo to má už udělaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apendix2 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Zkuste mi, prosím, vysvětlit, jak to může jít, když v r 2008 ještě ve výrobě nevěděli, že něco takového, jako kombinované světlo DRL/mlha bude existovat? To ta jednotka světel má přípravu pro DRL, i když se to ani nevyrábělo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Budeš se divit, ale díky tomu, že současně vznikal facelift Octávie2, tak už tam ta funkce byla. Jde o to, jen dokázat využit všechny možnosti jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apendix2 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Ferdo, chápu tedy, že pokud mám xenony, tak mi stačí ty správné mlhovky (2 paraboly), vyměnit kabeláž a nakódovat? Řešení svícení DRL přes mlhovky se mi totiž moc nelíbí ... a nejsem si jistý, zda když přes VCDS fouknu DRL do mlhovek, tak jestli nesvítí náhodou i parkovačky a zbytek auta - což být nesmí...? Btw... jak moc jsi přístupný konzultaci požadavků, co lze a co nelze a případnému výletu za tebou do Strakonic...? Jsem z OV, tak by to vše muselo klapnout jednim výletem. A mám těch požadavků troška více ... máš ode mě vlastně i SZ někdy z půlky prosince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 výstupy na DRL se nekóduji, ale upravuje se parametrizace světel BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Výstup pro DRL jako takový neexistuje. Vše dáno nastavením eepromy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.