ivanrs Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 caute, mam problem so zadnymi pravymi dverami. Ked slabsie privrem dvere tak ich zamok nezachyti dobre a ostanu sice zamkom zaistene ale maju volu cize su pootvorene. Ostatne dvere ked trosku potlacim tak hned ostanu zabuchnute a zavrete ako treba. Po rozobrati dveri som mal vsak vyvleceny bovden z uchytu na klucke ale robi mi to aj tak. Neviem ci sa to zas vyvlieklo alebo je problem niekde inde. Este som rozmyslal ci by nepomohlo povolit a posunut trochu do vnutra ten uchyt vo dverach na karoserii kam sa zachytava zamok. Mate s tym niekto skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 ano todle Este som rozmyslal ci by nepomohlo povolit a posunut trochu do vnutra ten uchyt vo dverach na karoserii kam sa zachytava zamok pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Ten úchyt je potřeba posunout směrem ven. To že je potřeba s dveřmi více bouchnout, znamená, že je úchyt moc daleko a musíš tak překonat sílu těsnění. Taky jsem to řešil. U mě stačilo posunout úchyt o cca 1-2 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Samozřejmě já to mylel tak, že má seřídit ten úchyt. Když se špatně chytá, tak musí jít protikusu naproti a né ho eště oddálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 22. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Tak dnes som to narychlo riesil a posunul som ho trochu von a je to ovela lepsie. Zajtra sa na to este pozriem a lepsie to prisposobim, dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 zas ho nesmíš povolit moc, aby ti dveře pěkně přilehli na těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 22. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 hej hej vsimol som si, skusal som posuvat aj do vnutra ale to bolo este horsie, posuval som po troche von a lepsilo sa to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Samozřejmě, když ten háček-očko skováš do nárazníku tak ho oddálíš od zámku a bude se to chtat tíž. Chce to najít kompromis aby to nebylo "moc" volný a nebo moc utažený kdy s dveřma buď musíš třísknout nebo pořádně zatlačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 23. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 tak uz som to doladil a je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.