Hurikan88 Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 to je špatný kámo, hodně štěstí a je mi to líto!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 To je mazec..tez je mi to lito..byl to krasavec....nepral bych ti ho najit rozebrane..to je jeste vetsi bolest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Ozi už něco víš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Dneska vnoci jsem prijel vlakem do CR, auto se bohuzel zatim nenaslo, podle znameho uz je nejspis na Ukrajine. Pojistovnu ani leasingovku se mi nepodarilo z dovolene sehnat, takze to vsechno me ceka v pristim tydnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Tak to přeju mnoho sil a hodně pochopení u těch dvou společností... Hlavu vzhůru!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Tak to je pěkný, za pár dní mě čeká cesta na dovolenou do té samé oblasti. Naštěstí se dá parkovat vedle chaty takže to bych snad slyšel. Jinak přeju hodně štěstí k nalezení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Je mi líto, tvoje auto patřilo k těm TOP tady na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.