Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Přehazoval jsem si to sám a jednotku mi kódoval VAŠA z Prostějova. Jinak jsem kousek od Prostějova.

Přehazoval jsem si to sám a jednotku mi kódoval VAŠA z Prostějova. Jinak jsem kousek od Prostějova.

A jo blbec jsem si to na začátku nepřečetl. Hm to daleko potřebuju splašit někoho z okolí Prahy a nebo Ustecky kraj :aggressive:

• 1 měsíc později...

Ahoj, může mi někdo poradit, proč když mi v servisu nakodovali z obyč na xenony tak sice svítily ale jedno dolu a jedno nahoru, udělali soudruzi někde chybu ???

Děkuji

A seřizovali svetla?

• 8 měsíců později...

Před čtyřmy měsíci jsem koupil novou Škodu Octavii RS. Bohužel bez xenonů a proto jsem zakoupil xenonovou sadu Xenium 6000 k. Po týdnu užíváni mi po nastartování nenaběhlo pravé světlo, respektive nabíhalo sporadicky, z 10 pokusů třeba 4 krát. Když se k tomu po nějaké době přidalo i levé světlo, sadu jsem vyndal a vyreklamoval. Koupil jsem tu samou, namontoval a po měsíci provozu mi zase začíná blbnout pravé světlo, že nenaběhne a musím opakovaně zapnout světla. Už mi to tak štve, že mam chuť auto poslat ze skály. Můžete mi někdo poradit, kde může být problém ??? (světla rozvicuji až po nastartování a mám namontovány kenselery, vyrovnávače napětí)

vyser se na nějaké sady, je to na pi.... pokud ti to nahodou bude svitit tak ti zase odejde řídící jednotka stěračů... to je běžný jev.... namontuj origo xenony a máš klid! Jo a co to máš zase za skládanku, že máš RS bez xenonů?

nemusí mít skládačku! do některých vývozových se prostě xenony nedávají.

a xenony určitě originální

Je to předváděčka z Mladý Boleslavy a tam to takhle poskládali soudruzi, protože mam vzadu švihadla a manualní klimatizaci. Kde chlapy koupim tu orig. sadu nejlevněji a jsem z Plzně, tak co montáž, zvládnu to sám, když sem si montoval tu neoriginál ?

Dodělání origo xenonů, přijde na +- 15tis.

potřebuješ, světla, ŘJ regulace, čidla na přední a zadní nápravu, kabeláž

+ docela dost práce

k té předváděčce - je pravděpodobné, že je to verze na vývoz (např. do Litvy se dodávají v té výbavě co píšeš)

podle VINu se to dá zjistit

Upraveno od j0ska

• 1 měsíc později...

Zdravím.

Kdo by věděl kdo v Praze předělá xenony na kolečko a nakoduje??

Díky za info.

pribyly@seznam.cz

• 4 týdny později...

a jak to udelat , kdyz mam xenony a chci zpet halogeny, take se to musi preprogramovat,, mam fabu rok 2000.. dik za rady..

na Fabii se nic nekoduje!!! nemá jednotku BSG... u Fabie dle mého hlavně upravit zapojení...

fábie má jednotku BSG (první škodovka s BSG) ale nejdou přes ní světla, zapjení se neupravuje, takže se jen prohodí a budou svítit OK

• 1 měsíc později...

Kodovaní xenonu mam takto na centralni elektrice 09:

0B880F030004140000110D000000000000097F075C0000

Ale porad sviti jako ze mam spatné žárovky ale chyba v paměti žádná.

Nemám naklánění automatické mam na kolečko?Děkuji

dej tam toto a bude to OK: 09880F130004140000110D000000000000097F075C0000

jinak bejt tebou, tak dodělám dynamickou regulaci a ostřiky

dej tam toto a bude to OK: 09880F130004140000110D000000000000097F075C0000

jinak bejt tebou, tak dodělám dynamickou regulaci a ostřiky

Jojo to mam v planu delam prestavbu na Facelift tak postupne

• 1 rok později...

Ahoj kluci,poradími prosím někdo se zapojením xenonů na kolečko? Děkuji předem za radu.

Maci

Když pominu, že to je prasečina.

Co tak nejdříve zkusit pohledat, než založíš nové téma.

• 6 měsíců později...

Ahoj, určitě mne budete nenávidět, že se ptám na takovou věc, kterou jistě probíráte na jiném fóru, ale já za boha nemůžu najít nic, co by mi pomohlo. Chtěl bych na Octavii facelift po drobné havárii dát xenony místo klasických halogenů. Chtěl bych vědět, jestli je možné to nějak jednoduše zapojit bes snímačů, bez naklápění, pouze naklápění kolečkem jako origo halogeny, Pokud ano, pošlete mi prosím schéma přepinování konektorů a způsob aktivace Vagem, Všem předem děkuju za pomoc, sem bezradnej

Nejde

ani kdybys přestříhal dráty ve světle jak to zkoušel jeden na ostravsku a bez výsledku

FL xenony už jsou řízené po CANu, takže to asi bez odpovídající jednotky nepůjde zapojit.

Upraveno od j0ska

a i čidla to bude potřebovat, neboli musíš dodělat vše, pokud chceš, aby se to hýbalo

Upraveno od rolbař

řídící jednotku+ nivelák a funguje to!

• 8 měsíců později...

ahoj odborníci :)prosím vás o radu vyplatí se předělávat na xenonový světla?Myslím komplet s naklápěním atd..popřípadě jak je to složitý co to obnáší a hlavně kolik to koštuje.Nebo je mezi vámi někdo kdo to přímo předělává?díky za odpovědi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.