Chadwick Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Přehazoval jsem si to sám a jednotku mi kódoval VAŠA z Prostějova. Jinak jsem kousek od Prostějova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Přehazoval jsem si to sám a jednotku mi kódoval VAŠA z Prostějova. Jinak jsem kousek od Prostějova. A jo blbec jsem si to na začátku nepřečetl. Hm to daleko potřebuju splašit někoho z okolí Prahy a nebo Ustecky kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scully-1 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj, může mi někdo poradit, proč když mi v servisu nakodovali z obyč na xenony tak sice svítily ale jedno dolu a jedno nahoru, udělali soudruzi někde chybu ??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 A seřizovali svetla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Seřiď si světla podle návodu tady. Já to udělal a super. Tady je návod http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3861&st=175 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 24 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Před čtyřmy měsíci jsem koupil novou Škodu Octavii RS. Bohužel bez xenonů a proto jsem zakoupil xenonovou sadu Xenium 6000 k. Po týdnu užíváni mi po nastartování nenaběhlo pravé světlo, respektive nabíhalo sporadicky, z 10 pokusů třeba 4 krát. Když se k tomu po nějaké době přidalo i levé světlo, sadu jsem vyndal a vyreklamoval. Koupil jsem tu samou, namontoval a po měsíci provozu mi zase začíná blbnout pravé světlo, že nenaběhne a musím opakovaně zapnout světla. Už mi to tak štve, že mam chuť auto poslat ze skály. Můžete mi někdo poradit, kde může být problém ??? (světla rozvicuji až po nastartování a mám namontovány kenselery, vyrovnávače napětí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 vyser se na nějaké sady, je to na pi.... pokud ti to nahodou bude svitit tak ti zase odejde řídící jednotka stěračů... to je běžný jev.... namontuj origo xenony a máš klid! Jo a co to máš zase za skládanku, že máš RS bez xenonů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 nemusí mít skládačku! do některých vývozových se prostě xenony nedávají. a xenony určitě originální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 24 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Je to předváděčka z Mladý Boleslavy a tam to takhle poskládali soudruzi, protože mam vzadu švihadla a manualní klimatizaci. Kde chlapy koupim tu orig. sadu nejlevněji a jsem z Plzně, tak co montáž, zvládnu to sám, když sem si montoval tu neoriginál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) Dodělání origo xenonů, přijde na +- 15tis. potřebuješ, světla, ŘJ regulace, čidla na přední a zadní nápravu, kabeláž + docela dost práce k té předváděčce - je pravděpodobné, že je to verze na vývoz (např. do Litvy se dodávají v té výbavě co píšeš) podle VINu se to dá zjistit Editováno: 15. Listopad 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lyc Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Zdravím. Kdo by věděl kdo v Praze předělá xenony na kolečko a nakoduje?? Díky za info. pribyly@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asx147 Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 a jak to udelat , kdyz mam xenony a chci zpet halogeny, take se to musi preprogramovat,, mam fabu rok 2000.. dik za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 na Fabii se nic nekoduje!!! nemá jednotku BSG... u Fabie dle mého hlavně upravit zapojení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 fábie má jednotku BSG (první škodovka s BSG) ale nejdou přes ní světla, zapjení se neupravuje, takže se jen prohodí a budou svítit OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Kodovaní xenonu mam takto na centralni elektrice 09: 0B880F030004140000110D000000000000097F075C0000 Ale porad sviti jako ze mam spatné žárovky ale chyba v paměti žádná. Nemám naklánění automatické mam na kolečko?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 dej tam toto a bude to OK: 09880F130004140000110D000000000000097F075C0000 jinak bejt tebou, tak dodělám dynamickou regulaci a ostřiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 dej tam toto a bude to OK: 09880F130004140000110D000000000000097F075C0000 jinak bejt tebou, tak dodělám dynamickou regulaci a ostřiky Jojo to mam v planu delam prestavbu na Facelift tak postupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maci Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Ahoj kluci,poradími prosím někdo se zapojením xenonů na kolečko? Děkuji předem za radu. Maci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Když pominu, že to je prasečina. Co tak nejdříve zkusit pohledat, než založíš nové téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobino Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Ahoj, určitě mne budete nenávidět, že se ptám na takovou věc, kterou jistě probíráte na jiném fóru, ale já za boha nemůžu najít nic, co by mi pomohlo. Chtěl bych na Octavii facelift po drobné havárii dát xenony místo klasických halogenů. Chtěl bych vědět, jestli je možné to nějak jednoduše zapojit bes snímačů, bez naklápění, pouze naklápění kolečkem jako origo halogeny, Pokud ano, pošlete mi prosím schéma přepinování konektorů a způsob aktivace Vagem, Všem předem děkuju za pomoc, sem bezradnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Nejde ani kdybys přestříhal dráty ve světle jak to zkoušel jeden na ostravsku a bez výsledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 (editace) FL xenony už jsou řízené po CANu, takže to asi bez odpovídající jednotky nepůjde zapojit. Editováno: 18. Listopad 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 (editace) a i čidla to bude potřebovat, neboli musíš dodělat vše, pokud chceš, aby se to hýbalo Editováno: 18. Listopad 2011, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 řídící jednotku+ nivelák a funguje to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladis999 Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 ahoj odborníci :)prosím vás o radu vyplatí se předělávat na xenonový světla?Myslím komplet s naklápěním atd..popřípadě jak je to složitý co to obnáší a hlavně kolik to koštuje.Nebo je mezi vámi někdo kdo to přímo předělává?díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.