plasmo Vloženo 19. Srpen 2012 Vloženo 19. Srpen 2012 Zdravím, do některých octavii I se dával k sound systému digitální ekvalizér v kombinaci s navi DX. Zajímá mě kde by se ta věc dala sehnat a cca na kolik ta sranda přijde. Rád bych docílil aby pak nastavení zvuku vypadalo takto: Citovat
plasmo Vloženo 19. Srpen 2012 Autor Vloženo 19. Srpen 2012 Právě že mám informaci že ho dostávali i některé OI, ale to je jedno, mě zajímá kde ho seženu hlavně. Citovat
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2012 Vloženo 19. Srpen 2012 01 to neměly, měl to pouze Superb 1 a není to ekvalizér.. zařízení je zesilovač v kufru.. Citovat
plasmo Vloženo 19. Srpen 2012 Autor Vloženo 19. Srpen 2012 Takže stačí připojit zesilovač a půjde to takhle? No já bych ti to poslal, ale nevím kde jsem to našel ... fakt normálně digitální ekvalizér a že se to i montovalo do některých octavií, píšu některých takže z toho usuzuju že to nebyla normální výbava. A stejně, je mi jedno do čeho se to dávalo, prostě chci aby DX umělo to co je na obrázku Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.