oxygenium Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Dobrý den. Mám Fabii 1.9 TDI, 74 kW, r.v. 2001. Poslední dobou mám problém s tím, že se mi během jízdy spustí varovný signál teploty motoru. Rozsvtítí se kontrolka, třikrát to zapípá. Do toho se ještě stane to, že ukazatel venkovní teploty začne ukazovat nesmysl, jako např. -40°C a ukazatel paliva spadne na nula. Chladící kapaliny mám dost, nikde žádná netěsnost. Když to ignoruju, auto jezdí normálně. Mám ale obavu, aby se nepoškodilo něco dalšího. Teď už se mi to stává při každém nastartování motoru, předtím to bylo tak, když jsem motor vypnul, vytáhl klíček ze zapalování a znovu nastartovat, problém zmizel. Může někdo poradit? Ještě přikládám fotku, ze které je problém zřetelnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoud Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 uz tu raz niekto nieco podobne riesil...skus pohladat aj v ostatnych sekciach...kablovy zvazok je rozmotany,vyveseny?Chcelo by to VAG.Bud bude chyba v kablovom zvazku alebo potom v budikoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Jsem to řešil na Fabii 1.4 tady mi nikdo neporadil, byly to budíky KO. Vyměnil jsem plovák, teploměr i nádobku na kapalinu a nakonec budíky a až pak to bylo OK, takže u mě to byly jednoznačně budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 jestli jsi z okolí CV, jedny budíky i s PINem na TDi 2001 mám, můžu půjčit na test, pak klidně prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Ahoj,měl jsem ten samý problém na 1.4-16V. Byly to budíky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oxygenium Vloženo 17. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Dobrý den. Můj problém pořád přetrvává. Neměl byste, prosím, někdo budíky na prodej? Fabia 6Y5, 1.9 TDI 74 kW, r.v. 2001. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stavma Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 a co ta vypalena ziarovka ? prvorade by som skontroloval tu potom vymenil snimac teploty a potom snimac vonkajsej tepoty pokial by nepomohlo asi budu tie budiky zle.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Ty budíky se nechají opravit. Bývají tam studené spoje, teď jsem si u svých všiml, že se mi nafukují kondenzátory, takže brzy očekávám obdobně přiblblou závadu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.