octaviaman Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 hm,mrkni na to aspon,když je budeš kupovat tak se budou taky ptát,aspon abys tedy věděl na 100% jestli hrb nebo hladký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 hm,mrkni na to aspon,když je budeš kupovat tak se budou taky ptát,aspon abys tedy věděl na 100% jestli hrb nebo hladký Ok. Zajedu někam na zvedák a koknu ať nekupuji ,,zajíce v pytli,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 hm,mrkni na to aspon,když je budeš kupovat tak se budou taky ptát,aspon abys tedy věděl na 100% jestli hrb nebo hladký Ok. Zajedu někam na zvedák a koknu ať nekupuji ,,zajíce v pytli,, Prosímtě proč to pořád tak komplikuješ. pokud nemáš jistotu zajdi do značkové prodejny Škoda Tam ti zadá VIN tvého vozu do Etky a dá ti přeně to co tam patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Nojo, a potom přijde do servisu a zjistí, že mu to někdo mezitím vyměnil za starý díl Já teď řeším to samé, zítra jdu na výměnu dost dílů přední nápravy, silenbloky stabilizátoru jsem chtěl vzít při tom. Jak jsem psal, objednal jsem nějaké osvědčené bez hrbu, ale dneska přišly, a každý jiný. Omyl odesílatele. Bohužel nemám čas to u něj reklamovat, takže je vrátím, a koupím jiné. Jsem rozhodnut pro ty z faceliftu, tzn včetně objímek. Otázka je, zda koupit origo spony a neorigo (http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/1j0-411314c-r) gumy tady, což vyjde celkem na 454Kč komplet, nebo zajet do www.2R.cz, což mám tedy o něco dál, ale mají dle jejich slov oboje origo celkem za 540Kč..... Vlastně jde jen o to, jestli jet přes půl Prahy nebo ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Prosímtě proč to pořád tak komplikuješ. pokud nemáš jistotu zajdi do značkové prodejny Škoda Tam ti zadá VIN tvého vozu do Etky a dá ti přeně to co tam patří. To jsem už udělal ale podle VIN kodu to etka nemá. Ale už jsem zjistil, že mám ty s prolisem a objímkou. Budu je kupovat od sebiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ti šašci v té škodovce se snad pomátli. jedna ta spona stojí 287,- kč! kousek ohnutýho plechu za tři kila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ti šašci v té škodovce se snad pomátli. jedna ta spona stojí 287,- kč! kousek ohnutýho plechu za tři kila. tot velebnosti,máte recht,oni jsou tam všichni asi na bednu kolikrát člověk jen žasne co z nich padá za sumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Já jsem koupil neorigo spony za 99,- - na tom plechu se ta neznačkovost podle nemůže projevit, případně ne takovou mírou jako na gumě, ta byla origo za 177,- Jinak origo spony mají v Krči za 167,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Aha, tak že autodíly Krč, fajn. Včera mi to nedalo a musel jsem kleknout a podívat se, jaký že tam vlastně spony mám. A zrovinka ty starý hladký. Gumy stabíku mám volnější. Zatím to nijak netluče, ale rád bych je vyměnil. Objednám si tedy u Krče nové spony, ale gumy si asi koupím origo za 205 kč / ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tak jsem je koupil od sebiho Origo za pár kaček. Maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Když na to tak koukám, tak to si ty gumy snad udělám v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 to jsou ty spony,ano,nezapomen je natřít aby nerezly teda pokud nejsou z nerezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 ...no, já dával už neorig. 2x a už dám originály. Neb mi po cca 4000km začaly vrzat. Doufám, že mě ty dražší nezklamou. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Aha, tak že autodíly Krč, fajn. Včera mi to nedalo a musel jsem kleknout a podívat se, jaký že tam vlastně spony mám. A zrovinka ty starý hladký. Gumy stabíku mám volnější. Zatím to nijak netluče, ale rád bych je vyměnil. Objednám si tedy u Krče nové spony, ale gumy si asi koupím origo za 205 kč / ks. Já je nakonec bral v www.2R.cz - spony neorigo po 99,- a gumy origo za 176,-ks... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 to jsou ty spony,ano,nezapomen je natřít aby nerezly teda pokud nejsou z nerezu. Origo jsou zinkované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 to jsou ty spony,ano,nezapomen je natřít aby nerezly teda pokud nejsou z nerezu. Origo jsou zinkované Přesně takové co jsou na fotce výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Když už měním gumy stabilizátoru.. je dobré vyměnit i kosti,nebo stačí vyměnit na kosti jen ty gumy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Když už měním gumy stabilizátoru.. je dobré vyměnit i kosti,nebo stačí vyměnit na kosti jen ty gumy ? Dnes jsem měnil gumy stabilizátoru. Jinak vše bylo A teď je to přes díry takové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Když už měním gumy stabilizátoru.. je dobré vyměnit i kosti,nebo stačí vyměnit na kosti jen ty gumy ? Začni jen těmi gumami, kosti bych nechal na později. Na octavii odchází hlavně silenbloky stabilizátoru, v podstatě jinak nic. Nicméně je rozdíl, když je něco dost použité, a už nepoužitelné... Mj. proto jsem teď měnil na své všechno - silenbloky stabilizátoru, přední i zadní v rameni, kosti, ložisko, čep ramene i řízení a loni tlumiče s uložením. Rozdíl to samozřejmě je, ale investice takového rozsahu je v podstatě nesmyslná - je lepší to brát postupně. Já jsem prostě chtěl mít vše na podvozku "jako když to bylo nové" a vím, že to teď snad dlouuuuho vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 zdravím, budu měnit silentbloky stabil. , chtěl bych koupit nějaké lepčí, aby nebylo za chvíly ponich. mám stabik 21 mm takže tam zřejmě musí být 19mm silentbloky? Našel jsem tyto http://www.cc-autodily.cz/luzko-stabilizatoru-5?brand=SKODA&model=OCTAVIA&sort=cena_dph Děkuji za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) Správné na 21 mm stabilizátor jsou, ale jestli mají mít vevnitř 19 nebo 20 mm nebo kolik neumím říct. Editováno: 17. Září 2012, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Ok díky tak na 21mm stabik maj být 19mm gumy... Zjištěno na CC-autodíly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomasss Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Ahoj. Předem se omlouvám jestli se to tu už někde probíralo, ale potřeboval bych poradit s koupi gum předních stabilizátoru. Mám průměr 23mm, ale když se dívám po eshopech ty gumy se prodávají s průměrem 21mm, avšak v popisku se píše že je to pro auta s průměrem stabilizátoru 23mm, mám tedy koupit od 2mm menší nebo přesně 23mm? Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.