SUP1 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Spíš stáří. Ale Fabky a Oktávky to tolik nedělají, i když zámky jsou stejné. Napadá mě jedině to, že ty dveře na Supovi jsou větší, táhla delší a dostává to více zabrat. Nastříkal jsem do všech dveří půlku védéčka, všude, kam to šlo, hlavně do předních, které už skřípaly také. Pomohlo to. U zadních zámků, které mi odešly oba, jsem přerušil dva kabely a otevírám je momentálně ručně, než se dokopu na koupi a výměnu. Odpojit konektor od zámku se dá taky, ale pak nejde signalizace otevřených dveří na maxidotu (v konektoru je i kabeláž na mikrospínače, proto tak)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 zámky se dají repasovat a pokud to někdo dokáže sám rozebrat tak jediné náklady jsou volný čas.trvá to cca hoďku jeden zámek.Není to napořád,nicméně rok až dva se tím získá.Téměř vždy to začíná pravými zadními dveřmi a postupuje dopředu.Na vině je ozubené plastové kolečko uvnitř zámku,které se ošoupá a zanese a tím pádem nejsou zuby stoprocentní.Zámek se musí rozpůlit,kolečko vyčistit,popřípadě zuby lehce projet pilníčkem a vše fachá jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Hehe, vyměnil jsem svoje shnilé pravé zadni dveře za zdravé (a o dva roky mladší) a hle, po pár dnech problém se zamykáním - čudl při zamykání někdy zajel, většinou ne. Zámáčnu ručně a teď posledních pár dní při odemykání ani nevyjel. Dneska už zase ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Další Tak to radši hned odpoj/vyměň, pak budeš mít nervy, až to lehne úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 No už mám objednaný nový zámek, když to nezvládnu o víkendu, tak se do toho pustíme v Bystřičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Tak to nech na bystricku,když ti uvidim jak to děláte,tak bych se pak do toho taky pustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Jo, nechte to na Bystricku, at je zase nejaka sranda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Udelame z toho workshop "Jak vymenit zamek" a poradne se to nafoti at je neco pro budouci generace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Jsem pro, s tím xenonem na posledním sraze byla sranda . Já Vám říkal, ať sundáme nárazník Beru s sebou tu novou gola sadičku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Kazdy sraz se tradicne neco rozebira. Idealne, kdyz uz pada tma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Milane tobě bysme mohli namontovat ten plyn když tak po něm toužíš.Víc hlav víc ví 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 @vick Ja jsem hned po srazu uz objednany na prestavbu, takze musim s diky odmitnout nepochybne lakavou nabidku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 On si dělal samozřejmě prdel Ale mohli bychom si cvičně vyndat motor a prozkoumat . Ve vrakování jsem mistr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 @SUP1 Ja samozrejme taky. Motor vyndavat netreba, je kolem nej prekvapive mnoho mista Na koukani tedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 To MrChodny: že mi dáš ten Tvůj starý zámek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Když si ho z těch dveří vymontuješ a namontuješ mi tam můj nový, tak je tvůj ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Tak nový zámek je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Pche, vezmu si na pomoc na sraze kamarády podnapilé supáky a uvidíš, jak to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 hehe, zamek to je nuda. Udelame swap 2.8 za 3.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Nedam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 nemo.x: budes jeste tvrde spat, kdyz budeme poprve startovat ;-) ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 (editace) Nějak mi to nedalo a rozebral jsem dnes pravý přední zámek, který už otevíral tak na podesáté za "kníkajícího" zvukového doprovodu. Rozfáral jsem ho do mrtě, prolil védéčkem, vyčistil, namazal modrou vazelínou a najednou to funguje jako nové Chvilku mi trvalo najít šroubky stahovačky pod vrstvou STP, ale pro Hi-Fi magora to je nejmenší překážka Pár fotek... Editováno: 12. Říjen 2014, autor: SUP1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Takže vyčistit postačilo jo,tak to se na to taky budu muset nekdy vrhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 pri mojom stasti by som to nikdy uz nezlozil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.