Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Spíš stáří. Ale Fabky a Oktávky to tolik nedělají, i když zámky jsou stejné. Napadá mě jedině to, že ty dveře na Supovi jsou větší, táhla delší a dostává to více zabrat. Nastříkal jsem do všech dveří půlku védéčka, všude, kam to šlo, hlavně do předních, které už skřípaly také. Pomohlo to. U zadních zámků, které mi odešly oba, jsem přerušil dva kabely a otevírám je momentálně ručně, než se dokopu na koupi a výměnu. Odpojit konektor od zámku se dá taky, ale pak nejde signalizace otevřených dveří na maxidotu (v konektoru je i kabeláž na mikrospínače, proto tak)...

zámky se dají repasovat a pokud to někdo dokáže sám rozebrat tak jediné náklady jsou volný čas.trvá to cca hoďku jeden zámek.Není to napořád,nicméně rok až dva se tím získá.Téměř vždy to začíná pravými zadními dveřmi a postupuje dopředu.Na vině je ozubené plastové kolečko uvnitř zámku,které se ošoupá a zanese a tím pádem nejsou zuby stoprocentní.Zámek se musí rozpůlit,kolečko vyčistit,popřípadě zuby lehce projet pilníčkem a vše fachá jak má.

Hehe, vyměnil jsem svoje shnilé pravé zadni dveře za zdravé (a o dva roky mladší) a hle, po pár dnech problém se zamykáním - čudl při zamykání někdy zajel, většinou ne. Zámáčnu ručně a teď posledních pár dní při odemykání ani nevyjel. Dneska už zase ano :D

Další :kol-32:

Tak to radši hned odpoj/vyměň, pak budeš mít nervy, až to lehne úplně

No už mám objednaný nový zámek, když to nezvládnu o víkendu, tak se do toho pustíme v Bystřičce :D

Tak to nech na bystricku,když ti uvidim jak to děláte,tak bych se pak do toho taky pustil.

Jo, nechte to na Bystricku, at je zase nejaka sranda!

Udelame z toho workshop "Jak vymenit zamek" a poradne se to nafoti at je neco pro budouci generace :D

Jsem pro, s tím xenonem na posledním sraze byla sranda :kol-27: . Já Vám říkal, ať sundáme nárazník :kol-98:

Beru s sebou tu novou gola sadičku

Kazdy sraz se tradicne neco rozebira. Idealne, kdyz uz pada tma...

Milane tobě bysme mohli namontovat ten plyn když tak po něm toužíš.Víc hlav víc ví  :kol-28:

@vick Ja jsem hned po srazu uz objednany na prestavbu, takze musim s diky odmitnout nepochybne lakavou nabidku :kol-31:

On si dělal samozřejmě prdel :kol-31:

Ale mohli bychom si cvičně vyndat motor a prozkoumat :kol-27: .

Ve vrakování jsem mistr :kol-31:

@SUP1 Ja samozrejme taky. :kol-48: Motor vyndavat netreba, je kolem nej prekvapive mnoho mista :kol-28:   Na koukani tedy. :kol-143:

To MrChodny: že mi dáš ten Tvůj starý zámek?

Když si ho z těch dveří vymontuješ a namontuješ mi tam můj nový, tak je tvůj ;-)

Tak nový zámek je doma

Pche, vezmu si na pomoc na sraze kamarády podnapilé supáky a uvidíš, jak to půjde :kol-33:

hehe, zamek to je nuda. Udelame swap 2.8 za 3.6 :D

Nedam! :kol-25:  :kol-46:

nemo.x: budes jeste tvrde spat, kdyz budeme poprve startovat ;-) ;-)

• 4 týdny později...

Nějak mi to nedalo a rozebral jsem dnes pravý přední zámek, který už otevíral tak na podesáté za "kníkajícího" zvukového doprovodu.

Rozfáral jsem ho do mrtě, prolil védéčkem, vyčistil, namazal modrou vazelínou a najednou to funguje jako nové

Chvilku mi trvalo najít šroubky stahovačky pod vrstvou STP, ale pro Hi-Fi magora to je nejmenší překážka :kol-28:

Pár fotek...

post-79770-0-25556400-1413132718_thumb.j

post-79770-0-48355900-1413132724_thumb.j

post-79770-0-44045300-1413132730_thumb.j

post-79770-0-28868400-1413132737_thumb.j

post-79770-0-56363300-1413132745_thumb.j

Upraveno od SUP1

Takže vyčistit postačilo jo,tak to se na to taky budu muset nekdy vrhnout.

pri mojom stasti by som to nikdy uz nezlozil :-D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.